Ismerkedéskor mit várnak a nők?
Bárhogy bármilyen témát hozokfel..
Ilyen 2szóba válaszolnak max.
Most vagy vissza írna rendesen vagy neis válaszolna.
Komoly társkeresők,a neten mind ilyenek?
"Én speciel első körben azt várom el egy férfitől, hogy normálisan meg tudja fogalmazni, amit kérdezni szeretne, valamint tudjon helyesen írni."
Ha így teszel, akkor is az szokott történni, amit a kérdező ír. Sajnos tapasztaltam már én is. A társkereső egy torz környezet, ahol megszokták a nők, hogy nekik semmit nem kell tenni, mert százával jönnek a lehetőségek futószalagon.
" Hogy érződjön a férfin, hogy TÉNYLEG komolyan gondolja azt az ismerkedést..."
Egy rövid, első vagy második levélben hol és hogyan kellene ennek érződni? A kérdés halál komoly, nem gúnyolódás!
"Ha így teszel, akkor is az szokott történni, amit a kérdező ír. Sajnos tapasztaltam már én is. A társkereső egy torz környezet, ahol megszokták a nők, hogy nekik semmit nem kell tenni, mert százával jönnek a lehetőségek futószalagon."
Lehetséges. Sosem társkeresőztem. Csak gondoltam leírom, hogy ha nálam úgy indítana valaki, hogy egy 5 szavas mondatot sem tud normálisan leírni, akkor jó eséllyel válaszra sem méltatnám az illetőt.
De tudom, biztos én vagyok a felületes:D
Figyi helyesírás,fogalmazás..
Egyik haverom nemhogy írni, számolnise tud.
de van pénze és az audi meg a köteg kp láttán sose kérdikmeg tőlle, tude helyesen írni.teszik szét a lábukat a nők neki 10 ből 7.
Szóval a duma nem kell.
Arralettem volna kíváncsi, miért nem veszik a erőfeszítést a válaszra.(hamár akarnak válaszólni)
Nomeg Mit várnak miről írhatnánk,nekik amire normálisan reagálnának..
#5: " Hogy érződjön a férfin, hogy TÉNYLEG komolyan gondolja azt az ismerkedést..."
:DDDD
Jót röhögtem rajtad! Pont az ilyenekbe szokott a bicskánk beletörni, amikor túlságosan is komolyan gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!