Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedéskor mit várnak a nők?

Ismerkedéskor mit várnak a nők?

Figyelt kérdés

Bárhogy bármilyen témát hozokfel..

Ilyen 2szóba válaszolnak max.

Most vagy vissza írna rendesen vagy neis válaszolna.

Komoly társkeresők,a neten mind ilyenek?

2014. szept. 14. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne,ha nem neten probalkoznal? Talan meg ossze is jonne valami...
2014. szept. 14. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Mind ilyenek,neten is,élőben is.Ma már ha nem vagy viccmester,meg bohóc,aki elszórakoztatja őket,akkor mész a levesbe kb.Arról már nem is beszélve,hogy csak a legjóképűbb férfiakkal állnak szóba egyáltalán...
2014. szept. 14. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Én speciel első körben azt várom el egy férfitől, hogy normálisan meg tudja fogalmazni, amit kérdezni szeretne, valamint tudjon helyesen írni.
2014. szept. 14. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:

"Én speciel első körben azt várom el egy férfitől, hogy normálisan meg tudja fogalmazni, amit kérdezni szeretne, valamint tudjon helyesen írni."

Ha így teszel, akkor is az szokott történni, amit a kérdező ír. Sajnos tapasztaltam már én is. A társkereső egy torz környezet, ahol megszokták a nők, hogy nekik semmit nem kell tenni, mert százával jönnek a lehetőségek futószalagon.

2014. szept. 14. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy érződjön a férfin, hogy TÉNYLEG komolyan gondolja azt az ismerkedést...
2014. szept. 14. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
Miert pontozol le? Faj az igazsag? Gep nelkul sz*rt se ersz..
2014. szept. 14. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:

" Hogy érződjön a férfin, hogy TÉNYLEG komolyan gondolja azt az ismerkedést..."

Egy rövid, első vagy második levélben hol és hogyan kellene ennek érződni? A kérdés halál komoly, nem gúnyolódás!

2014. szept. 14. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ha így teszel, akkor is az szokott történni, amit a kérdező ír. Sajnos tapasztaltam már én is. A társkereső egy torz környezet, ahol megszokták a nők, hogy nekik semmit nem kell tenni, mert százával jönnek a lehetőségek futószalagon."

Lehetséges. Sosem társkeresőztem. Csak gondoltam leírom, hogy ha nálam úgy indítana valaki, hogy egy 5 szavas mondatot sem tud normálisan leírni, akkor jó eséllyel válaszra sem méltatnám az illetőt.

De tudom, biztos én vagyok a felületes:D

2014. szept. 14. 12:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Figyi helyesírás,fogalmazás..

Egyik haverom nemhogy írni, számolnise tud.

de van pénze és az audi meg a köteg kp láttán sose kérdikmeg tőlle, tude helyesen írni.teszik szét a lábukat a nők neki 10 ből 7.

Szóval a duma nem kell.

Arralettem volna kíváncsi, miért nem veszik a erőfeszítést a válaszra.(hamár akarnak válaszólni)

Nomeg Mit várnak miről írhatnánk,nekik amire normálisan reagálnának..

2014. szept. 14. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:

#5: " Hogy érződjön a férfin, hogy TÉNYLEG komolyan gondolja azt az ismerkedést..."

:DDDD

Jót röhögtem rajtad! Pont az ilyenekbe szokott a bicskánk beletörni, amikor túlságosan is komolyan gondoljuk.

2014. szept. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!