Srácok! Nálatok inkább a külső vagy a belső számít ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha van egy lány, aki külsőre az esetetek, de nem annyira kedves és egy másik, aki külsőre nem annyira jön be, de belsőre teljesen rendben van, melyiket választanátok?2014. aug. 31. 21:19
2/14 anonim válasza:
attol fugg, ez igy eleg komplex.
a kulso nem elsodleges, sokszor jobb a szex kevesbe jol kinezo lanyokkal
3/14 anonim válasza:
Keresnék egy harmadikat. Mindkettő számít.
4/14 anonim válasza:
Mind a kettő ugyanannyira. Ezért se találok senkit.
5/14 anonim válasza:
Vagy megszeretem vagy nem.
Ennyi.
7/14 anonim válasza:
10ből a külső 4 pontot számít, tehát 6 pont a belső nálam, ez csak szemléltetés céljából írom, de hha egy életre tervezem, akkor a belsőleg meggyőzőbb csajt választanám :)
8/14 anonim válasza:
Azért ne undorodjak a külsejétől... de a belső sokkal fontosabb. Hiába néz ki nagyságrendekkel jobban, ha egy bunkó hárpia, akkor eleve szóba sem jöhet.
A két felvázolt hölgy közül egyértelmű, hogy a másodikat választanám.
9/14 anonim válasza:
az elsőt megdugnám a másodiknál kisírnám magam:D ugye mekkora s.eggfej vagyok?
rövid távon a külső számít de ha az ember komolyabb, hosszabb távú kapcsolatot akar akkor egyértelmű hogy a belső a fontosabb. (meg én egy idő után mindenkinek meg tudom szokni a fejét és már kifejezetten szépnek látom, csak ki kell várja a csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!