Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek nem lehet folytatá...

Szerintetek nem lehet folytatása? Ennyi volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztusban megismertem egy társaságot barátnőm révén és volt pár házibuli, ahova meghívtak engem is. Az egyik fiú megtetszett, de nem gondoltam, hogy lehetne ebből valami, és nem is érdekelt annyira (jó, tetszettek már fiúk, ő is egy közülük, majd elmúlik). Aug. 30-án viszont mindketten kicsit többet ittunk és csókolóztunk. Többet akart volna, de nem engedtem. Másnap ráírtam facebookon (nem akartam nyomulni), és válaszolt is, de igazából ennyi volt. Jövőhéten megint lesz egy buli, szerintetek lehet ebből valami több, vagy csak egy kaland lennék neki? Egyébként én 17 éves vagyok, ő pedig 23.

2014. szept. 13. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A korra való tekintettel csak kaland lennél neki.
2014. szept. 13. 23:35
 2/5 bigbré válasza:
0%
szerintem komoly,ha nem akarod elcseszni kurasd meg magad
2014. szept. 13. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz:nem
2014. szept. 13. 23:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 13. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
:/
2014. szept. 14. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!