Nem jött el vacsorára, és nem veszi fel tegnap óta a telefont. Le lettem koptatva ennyi idő után?
Több mint egy éve ismerjük egymást, végzősként ismerkedtünk meg, haverságnak indult, aztán egyre többet találkoztunk, beszélgettünk, egyre több időt töltöttünk együtt. Az utóbbi időben ha nem tudtunk egymással találkozni naponta legalább egyszer, már nagyon hiányoztunk egymásnak.
Úgy volt, hogy ezt a hétvégét együtt töltjük. Meg is beszéltük még hét elején, hogy csütörtök este átjön hozzám. Készültem finom vacsorával, filmekkel, zenékkel, nagyon vártam az estét, szinte a torkomban dobogott a szívem... és nem jött el. Egész este csörögtem, nem vette fel, FB-on ráírtam, elolvasta, de nem válaszolt semmit. Egész éjszaka alig aludtam, forgolódtam miatta.
Nem tudom mi lehet a baj, eddig minden olyan jól alakult, minden sínen volt. Felhívtam a legjobb barátnőjét, de ő csak annyit mondott, hogy reggel ugyanúgy elment dolgozni, mint eddig mindig, de mást nem mondott neki, meg nem is látta rajta, hogy valami baja lenne.
Érzékeny természetű, lelkizős, érzelmes lányról van szó, és a barátnője szerint állítólag megbántottam a héten valamivel, amiről nem tudok, vagy legalábbis nem tudom, mi rosszat mondhattam neki, ami miatt megharagudott rám. Sosem mondtam neki rosszat, semmivel sem volt másabb ez a hét sem, mint az előzőek, emiatt sem értem az egészet. Még éreztetni sem éreztette velem, hogy valami probléma van.
Szóval azóta nem veszi fel a telefonját, és durván ebédidő óta ki is van kapcsolva. Ha jól értelmezem, ki lettem kosarazva? Ennyi volt? :S
(Ő 24/N, én 27/F)
Hát sajnos kedves kérdező, igen finoman szólva le lettél koptatva! Ráadásul nagyon bunkó módon. Ugyhogy meg sem érdemli ez a lány hogy keresd őt. Hihetlen h egy 24 éves NŐ, hogy tud ilyen gyerekes módon viselkedni. Nagyon gáz! Sajnálom!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!