Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek melyik női testalkat...

Nektek melyik női testalkat tetszik jobban? (Képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kérlek indokoljátok meg hogy miért! Írjatok kort, és nemet légyszi :)

2014. szept. 13. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1.

19F

A másodikon nincs semmi sem.

2014. szept. 13. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
hát én dugnám mind a kettőt :$
2014. szept. 13. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindkettő szép, de az első jobb.
2014. szept. 13. 22:31
 14/20 anonim ***** válasza:
2. Az ideális nő számomra
2014. szept. 13. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
A második. Mert jobban szeretem a vékonyabb lányokat/nőket. Őket jobban tudom ide-oda rakni szex közben. Meg a személyiségük is jobban vonz, plusz a családomban az összes nő el van hízva, így egy kicsit tartok a teltebb nőktől.
2014. szept. 13. 22:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Az 1-es egész csinosnak tűnik, a 2-es viszont valami förmedvény, szegény, mint egy aszott varjú! Kár volt megnéznem elalvás előtt! :(
2014. szept. 13. 22:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindkettő gyönyörű.

Nem értem, a másodikkal mi bajotok. Meg ezt a jelenséget sem fogom soha megérteni, hogy a vékony nőket nyugodtan le lehet anorexiásozni, meg "aszott varjúzni", meg ugye "a kutyák játszanak csontokkal" de a kövéreknek egy rossz szót nem szabad szólni, mert jaj szegényeknek így is kevés az önbizalma, mert kövérek, ne taposs a lelkükbe. A zsíros lelkükbe... Mindegy is. -.-

A lényeg, hogy nincs semmi baj a másodikkal, szép. Ahogy az első is.

2014. szept. 13. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy a kutyák játszanak csontokkal, mert biztos sokaknak tetszik a kettes lány és miért is ne tetszene? Szerencsére nem mindenkinek pontosan ugyanolyan emberek tetszenek. De nem tehetek róla, szerintem akkor is ronda. Nem azért, mert vékony, vannak vékonyabb, meg teltebb lányok is, akiket szépnek látok. De őt, szegényt, nagyon csúnyának.
2014. szept. 13. 23:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű teste van mindkettőnek. Hosszútávra, talán az első kép a nyerő nálam.
2014. szept. 14. 00:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy nem tetszik, ízlések és pofonok, de azért ilyet mondani egy emberre, hogy aszott varjú meg förmedvény, csak mert vékonyabb, mint az átlag... Nem utal túl magas IQ szintre. :D
2014. szept. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!