Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két női testalkat. Melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két női testalkat. Melyik tetszik inkább? Linkek.

Figyelt kérdés

Első: erősebb comb, és fenék, kevésbé lapos has, közepes mell. Tehát a tipikus közepes, nem húsos, nem vékony alkat.:

[link]

[link]

[link]

Második: vékony, törékeny, combok között hézag, lapos has, kilógó csípőlapátok, csontosabb lábak.:

[link]

[link]

[link]

A tökéletes alak pedig szerintem az ilyesmi:

[link]

Vélemények? :)

2014. júl. 25. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Normális vagy anorexiás ? Egyértelmű ..
2014. júl. 25. 11:55
 2/13 -=Koldus=- ***** válasza:

Uhh a második kategória első képe valami borzalom :/

Számomra abszolút az első kategória a favorit, a második kategóriát bottal nem piszkálnám...

2014. júl. 25. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyik sem!

Vastag comb, nagy fenék, széles csípő, nagyobb poci vagy hájas has, nekem ez az ideálom ha testalkatról van szó. De a legfontosabb a belső.

2014. júl. 25. 11:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, a második kategória első képe már szélsőség, csak alig találtam képet. Akkor azt ne számítsuk.:)
2014. júl. 25. 11:59
 5/13 A kérdező kommentje:
3. Küldesz valami képet? Érdekelne.
2014. júl. 25. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Az első kettő nagyon jó. a harmadik nem annyira tetszik, de az utolsó három maga a katasztrófa.
2014. júl. 25. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok valami ilyesmire gondoltam: [link]
2014. júl. 25. 12:04
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es, ízlések és pofonok, tudom én. :D
2014. júl. 25. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem ez jobban bejön: orbitális combok, hatalmas, zsíros fenék, sörhas, miniatűr mellek, szőrös csípőlapátok
2014. júl. 25. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a lélek a fontos, nem a testy.
2014. júl. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!