Miert nem akarja elkerni a mobil szamom?
Figyelt kérdés
A baratnoje vagyok mar 6 honapja es sajnos ritkan tudunk talakozni. Es mikor nem vagyunk egyutt csak fb kon beszelgetunk . Egyszer sem ajanlodta fel hogy beszeljunk mobilon. Miert lehet ez?2014. szept. 13. 14:16
1/5 anonim válasza:
van aki nem szeret telefonálni
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nem kapcsolat. Maximum gyermeki próbálkozás. Kinövitek.
3/5 anonim válasza:
Ez vicc kategória.:D Ti minek vagytok együtt amúgy? Én a barátnőm minden nap felhívom hogy legalább a hangját halljam ha nem láthatom épp!
4/5 anonim válasza:
Ennyire beszippantotta már a fészbúk az embereket? Épp az a lényege a telefonnak, hogy hallod a hangját! A hanglejtéséből ki lehet szűrni, ha valami baj van vele, de nem akarta önszántából elmondani stb. Szerintem igen is fontos egy kapcsolatban a beszélgetés, és a távolság miatt a legjobb a telefon! Meg már az összes mobilszolgáltató mindenféle kedvezményeket ad, több ingyen percet mint amit fel lehet használni.
5/5 anonim válasza:
Te nem vagy a barátnője,tévedésben élsz.Te csak egy időtöltés vagy a számára,bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!