Ha egy fiú elkéri egy lány számát és aztán nem hívja fel, annak mi értelme van?
"számos" oka lehet, amiért nem hívja fel.
de háború is lehet a dologból végül, "számháború".
Lehet, hogy csak nem ér rá?
Vagy nem akar zaklatni?
HÍVD FEL TE!!!
ha megadja a számát az siker
ez önmagában érték, másra lehet nem jó a csaj
Önbizalom növelés?
Jókedvre derül tőle, hogy megadta neki egy szép lány, de ennyi. Van aki búsabb napjain pár ide-oda leszólítgat szép lányokat az utcán csak azért, hogy feldobja valami a napját. A lány meg mit veszít ezzel? Semmit. És mit nyer? Hát hogy valakinek bejött.
Töredelmesen bevallom, én is csináltam már ilyet, nem is egyszer.
Miért? Mikor hogy.
Volt, hogy egyszerűen idő- és pénzszűkében nem tudtam összehozni olyan első randit, amit elég jónak tartottam volna, aztán meg annyi idő eltelt, hogy már nem volt bőr a képemen jelentkezni. Simán beszélgetni is felhívhattam volna, de nem akartam levegőbe beszélni az ígérgetéssel, időhúzással.
Volt, hogy épp utána ismerkedtem meg az akkori nagy Ő-vel és bizony ő lett fontosabb, mégse hívhattam fel a lányt, hogy bocs, de belezúgtam másba.
Volt bizony olyan is, hogy a nagy bátorságom, ami a telefonszám-kéréshez kellett, elszállt és pesszimista "úgyse fog összejönni" alapon hagytam a fenébe. Ilyenből van olyan, amit a mai napig bánok.
Ma már ott tartok, hogy sosem kérek telefonszámot. Aki meg akarja adni, az megadja könyörgés nélkül is és azt értékelem is.
Meg most, az e-mailek, chat és FB korában a telefonszám már valami sokkal bizalmibb közelséget jelent, legalábbis nekem, ezért ehhez nekem már egy bizonyos ismeretségi szint kell, ami a haverkodáson és első randipróbálkozásokon túlmutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!