Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú elkéri egy lány...

Ha egy fiú elkéri egy lány számát és aztán nem hívja fel, annak mi értelme van?

Figyelt kérdés

2013. szept. 4. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi?
2013. szept. 4. 23:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom. De akkor miért kéri el?
 3/11 anonim ***** válasza:
A pasitól kérdezd meg miért csinál ilyet.
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mikor kérte el. Van hogy én is várok akár egy hetet hadd gondolkozzon a csajszi.
2013. szept. 4. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:
beijedt, meggondolta magát, mással megismerkedett...
2013. szept. 4. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:

"számos" oka lehet, amiért nem hívja fel.

de háború is lehet a dologból végül, "számháború".

2013. szept. 4. 23:14
 7/11 anonim válasza:

Lehet, hogy csak nem ér rá?

Vagy nem akar zaklatni?

HÍVD FEL TE!!!

2013. szept. 4. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:

ha megadja a számát az siker

ez önmagában érték, másra lehet nem jó a csaj

2013. szept. 4. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Önbizalom növelés?

Jókedvre derül tőle, hogy megadta neki egy szép lány, de ennyi. Van aki búsabb napjain pár ide-oda leszólítgat szép lányokat az utcán csak azért, hogy feldobja valami a napját. A lány meg mit veszít ezzel? Semmit. És mit nyer? Hát hogy valakinek bejött.

2013. szept. 4. 23:40
 10/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

Töredelmesen bevallom, én is csináltam már ilyet, nem is egyszer.

Miért? Mikor hogy.

Volt, hogy egyszerűen idő- és pénzszűkében nem tudtam összehozni olyan első randit, amit elég jónak tartottam volna, aztán meg annyi idő eltelt, hogy már nem volt bőr a képemen jelentkezni. Simán beszélgetni is felhívhattam volna, de nem akartam levegőbe beszélni az ígérgetéssel, időhúzással.

Volt, hogy épp utána ismerkedtem meg az akkori nagy Ő-vel és bizony ő lett fontosabb, mégse hívhattam fel a lányt, hogy bocs, de belezúgtam másba.

Volt bizony olyan is, hogy a nagy bátorságom, ami a telefonszám-kéréshez kellett, elszállt és pesszimista "úgyse fog összejönni" alapon hagytam a fenébe. Ilyenből van olyan, amit a mai napig bánok.

Ma már ott tartok, hogy sosem kérek telefonszámot. Aki meg akarja adni, az megadja könyörgés nélkül is és azt értékelem is.

Meg most, az e-mailek, chat és FB korában a telefonszám már valami sokkal bizalmibb közelséget jelent, legalábbis nekem, ezért ehhez nekem már egy bizonyos ismeretségi szint kell, ami a haverkodáson és első randipróbálkozásokon túlmutat.

2013. szept. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!