Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy ő volt a privát szám?

Lehet, hogy ő volt a privát szám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, ezt senki sem tudja megmondani, de véleményeket, gondolatokat várnék.. Szóval már egy ideje beszélgetek egy sráccal skypon (csak chaten, nem hanggal és kamerával) Tegnap meg is beszéltük, hogy egy nap majd beszéljünk hanggal is.. De ezek most annyira nem fontosak.. A lényeg hogy tegnap kiraktam a telószámom skypra, ma meg látom, hogy egy privát szám hívott... Ez azért furcsa, mivel engem soha nem hívott eddig rejtett szám, csak most.. Skype partnerem meg csak kettő van, ő meg a legjobb barátom (csak azért használom a skypot h vele beszélgessek).. Szerintetek van esély arra, hogy ő hívott? Sajnos nem hallottam, amikor csörgött a telefonom, szóval felvenni nem tudtam.. Nos? Mégegyszer elmondom, h tudom, h erre senki sem ad megfelelő választ, max ő, de most tényleg csak vélemények érdekelnek. Köszönöm :)

2014. márc. 11. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
majd ha gyikon magára ismer megválaszolja..
2014. márc. 11. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
csakhogy nem magyar..
2014. márc. 11. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nigériában is nézik a Gyik-ot! :DD
2014. márc. 11. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Megeshet hogy ő volt de nem valószínű. Kérdezd meg tőle, az a biztos :)
2014. márc. 11. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:
ma meg 3x hívott egy "Ujabb" privát szám, bár nem hiszem h az illető más lenne. Végigkérdeztem minden ismerősöm, de senki sem hivogat... szóval csak ő lehet, vagy az egyik másik skypos partnerem
2014. márc. 12. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Lehet hülyeséget írok, de ha hív, nem lenne egyszerűbb felvenni a telefont?

-Tessék, ki az?

:))))

2014. márc. 12. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő, sosem hallom, hogy mikor hív, mivel általában órák alatt, vagy amikor éppen itthon tanulok. És ilyenker mindig le van némítva.. de most maxra tettem, hátha megint hívna
2014. márc. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!