Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kellek senkinek?

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Nincsenek jó témáim, csak 1-2 amiről tudnék egy fiúval beszélni. Nem is vagyok közösségi ember, legjobb barátnőm sincs. Nem barátkozik velem senki. Mi a baj? Lány vagyok.

2014. szept. 12. 22:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az is nagyon rosszul esik, hogy nem hívnak el sehova. Lehet hogy van irigység a következőban amit mondok, de azt is olyan rossz hallgatni, hogy ők így meg úgy olyan jól elvoltak a hétvégén, ez meg az történt. Rosszul esik hogy nem lehettem ott.
2014. szept. 12. 22:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Nehéz lesz, de magadnak kell kikaparnod a gesztenyét!

Maradjunk az osztályodnál, akivel egy kicsit is beszélőviszonyba vagy elmész egy ilyen buliba.

Gondolom emlegették, hogy de jó buli volt "x-ben" vagy akár egyedül.

A lényeg, h ki kell mozdulni, ismerkedni/barátkozni.

26F

2014. szept. 12. 23:29
 13/17 anonim válasza:
de nem érted, hogy nem hívják el? menne ő, csak épp nem tekintetnek rá úgy mint potenciális partyarc kb ez a helyzet, nem? ilyenkor meg most hivasd meg magad vagy mi? az nagyon gáz...
2014. szept. 13. 03:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Maximum. 2x-3x kéretőztem be egy társaságba hogy elmenjek velük. El is mentem 2-3 alkalommal, de aztán elég hamar leráztak... Meghívatni meg tényleg nem akarom magam.
2014. szept. 13. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem marad más mint egyedül!

26F

2014. szept. 13. 10:32
 16/17 anonim válasza:
Ha az osztálytársaiddal nem megy akkor hagy a ********ba(ízlés szerint kitöltendő). Az osztálytársaim engem se hívtak el soha sehova, és engem is zavart. Keress új érdeklődési köröket, csatlakozz valamilyen szakkörhöz! Keress egy közösséget ahol teljesértékűnek érzed magad! Mer' inni/bulizni csak azokkal jó akikkel külömben is jól elvagy. A többiek meg le vannak ejtve. L/17
2014. szept. 14. 00:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy az osztályod milyen, nem rajtad múlik. Nekem nagyon kiterjedt és sokszínű haveri-ismerősi köröm van, mindenféle korosztállyal, érdeklődési körrel, stb. A volt évfolyamomból (kb 70 ember) kb 3-4-gyel tartom néha a kapcsolatot. Menj olyan társaságba, ahol jól érzed magad, vagy ahol hozzád hasonló érdeklődési körű arcok vannak.

Az utcán ivó, suttyó, érdektelen arcokból álló csapatokkal viszont vigyázz, mert néha-néha szórakoztatóak, de az önsajnálat és a céltalanság nehogy téged is lehúzzon!

2014. szept. 19. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!