Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem kellek senkinek?

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Nincsenek jó témáim, csak 1-2 amiről tudnék egy fiúval beszélni. Nem is vagyok közösségi ember, legjobb barátnőm sincs. Nem barátkozik velem senki. Mi a baj? Lány vagyok.

2014. szept. 12. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok én is csak fiú
2014. szept. 12. 22:27
 2/17 anonim ***** válasza:

nah mesélj akkor. 27f

egyébként segítene ha tudnánk a korod. mert ha 14 vagy még senki nem vesz komolyan, de hate is 25 körül akkor már lehet.

2014. szept. 12. 22:27
 3/17 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2014. szept. 12. 22:28
 4/17 anonim válasza:
Valószínűleg túlságosan befelé forduló személység vagy próbáld meg keresni mások társaságát teremts kapcsolatot legyél tájékozott naprakész és akkor nem csak egy témad lesz ha mást nem is legalább kérdezgesd a másik felet
2014. szept. 12. 22:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Ezen a befelé fordultságon hogy lehet változtatni? Másrészt az osztálytársaim nem igazán kíváncsiak rám.
2014. szept. 12. 22:33
 6/17 anonim ***** válasza:
18/f :) velem is beszélgethetnél,picit letört vagyok mostanság.Hátha lesz téma
2014. szept. 12. 22:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Szomorú soraidat olvasva nem tudom miért, de arra a következtetésre jutottam, hogy rettenetes önbizalomhiányban szenvedsz, és ezért 1 nagyon vastag falat építettél magad köré.

Rombold le a várfalat, hozd felszínre a valódi jellemed, és rövid időn belül sok-sok barátra/barátnőre lelsz.

2014. szept. 12. 22:36
 8/17 anonim válasza:
Igyekezz laza könnyed lenni ha vannak akkor próbálj meg minél több osztályprogramon részt venni sok módja van a megnyílásnak mindig kezd azzal hogy.mindig köszönsz és kedveskedsz az osztálytársaidnak aztán ha már kedvelnek a többi magától jön
2014. szept. 12. 22:36
 9/17 anonim ***** válasza:
sztem az lehet a baj ,hogy nem vagy közvetlen az emberekkel. legyél vidámabb, mosolygosabb, próbálj beszédbe egyeledni vkivel, mindegy kivel csak beszélgess vele
2014. szept. 12. 22:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez a helyzet.. :/

Ha van kedved beszélgethetnénk..

Biztos lenne témánk. :/

2014. szept. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!