Miért nem kellek senkinek sem?
Figyelt kérdés
Külsőre semmi gond nincs velem, 180 centi magas vagyok, 85 kiló, kék szemem van, barna hajam. Az emberekkel kedves vagyok, türelmes, megértő, szívesen segítek bárkinek, de ha ismerkedem, sorra kapom az elutasításokat, és nem tudom, miért. Nem izgulok pedig rá, önmagamat adom. Az emberek engem inkább barátnak akarnak "tartani", pedig én szeretnék komoly kapcsolatot (lánnyal), ráadásul a társaságomat sem keresik, csak ha szükségük van tőlem valamire. Másodéves egyetemista vagyok, informatikusnak tanulok, emellett szeretek táncolni, zenélni is. De egész nyáron rám sem írt egy ismerősöm Facebook-on sem. Mit csinálhatok rosszul az életben?
20/F
2014. aug. 5. 23:58
1/10 anonim válasza:
"De egész nyáron rám sem írt egy ismerősöm Facebook-on sem."
ezt visszafelé próbáltad már?
4/10 A kérdező kommentje:
Persze. Mindig az van, hogy csak akkor beszélgetek valakivel, ha én írok rá, és ez már rosszul esik nekem, hogy maguktól nem keresnek.
2014. aug. 6. 00:00
5/10 anonim válasza:
Rám sem ír senki 1-2 haveromon kívül facen. Mondjuk én rühellem is azt a platformot. Annyira szánalmasak az emberek, hogy megosztanak minden szart azon a tetves oldalon. Kit érdekel, őszintén? Engem a kommunikáció érdekelne, de ha nem keresek embereket, azt sem tudnák, h élek-e még. Pedig nem vagyok unalmas ember, nagyon nem :) De ilyenek az emberek, ezt tette a 21. század velük. Leszarják nagy ívben a másikat. Csak ha érdekek vannak kockán, akkor keresgélik egymást...
6/10 Umaku válasza:
Nem tudom sok a paraszt, akik csak panaszkodni tudnak utána le vagy szarva. De ha akarsz beszélgethetünk faceen :)
7/10 anonim válasza:
Nekem kellesz. Ki kell festeni a lakást, kisebb javítások is esedékesek, takarítani meg folyamatosan kell. És akkor a ház körüli munkákról még szó sem volt.
8/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, ugyanúgy megcsinálom a kerti/ház körüli munkákat, mint bárki más, még gyakornoki munkahelyem is van mellette.
2014. aug. 6. 00:04
9/10 anonim válasza:
Irj rá Te az ismerőseidre, ne legyél elszomorodva elég sok elutasitást kell átélned, mire ráérzel kivel kellene ismerkedned. Járj el szorakozni és előbb utóbb sikerül.
10/10 anonim válasza:
Te is ugyanúgy keresheted az embereket, nem csak rájuk kell támaszkodni, hogy majd biztos ír valaki egyszer. Ha egyetemre jársz ott is biztos vannak lányok akiknek kellenél, csak szólítsd le őket és ne várd a sült galambot. Én lány vagyok mégis volt, hogy én kezdeményeztem egy pasinál. Ha nincs külsőre semmi gondod és olyan vagy amilyennek leírtad magad biztos fogsz kelleni valakinek, ne add fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!