A fiúk miért nem merik megszólítani azt a lányt aki tetszik nekik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 15:30
1/21 anonim válasza:
Mert a kis p*csök között nézegetsz:D
2/21 anonim válasza:
Mert a visszautasítas szarul esik.
4/21 anonim válasza:
mert szar ha visszautasítanak!
5/21 anonim válasza:
Mert sokat gondolkoznak és magukat beszélik le a dologról. És félnek a visszautasítástól is. Osztálytársam van ilyen helyzetben, ő nem mer egyszerűen lépni ezek miatt.
6/21 anonim válasza:
Mert miért kéne? :) Van nyelve neki is. :P Viccelek, félnek sokan és joggal. Hatalmas falakat emelnek az elvárások.
7/21 anonim válasza:
Én a csoporttársamat szeretném leszólítaninde nem igazán merem mert félek ha nemet mond akkor mindig szégyenkezni fogok miatta órákon
8/21 anonim válasza:
Igen, talán 7-es mondja a legjobban... én is így voltam, hogy az mégszarabb ,hogy nem elég, hogy továbbra sem kapom meg a csajt ,de még az osztály is rajtam röhög évekig ,hogy mekkora lúzer vagyok
9/21 anonim válasza:
Annyira szar kifogás,hogy félnek a visszautasítástól... Ha soha nem próbálkozik valaki,miért hiszi/várja el,hogy lesz barátnője? És amikor a kiszemelt lány összejön mással? Akkor meg bezzeg megy a sírás. Nem lenne jobb megpróbálni és rosszabb esetben nem jön össze,mint később megbánni,hogy nem léptél? Eleve nem úgy kéne hozzáállni, hogy "jaj biztos nem kellek neki,vissza fog utasítani" stb...
L
10/21 anonim válasza:
Mert nem adnak egyértelmű jeleket a lányok hogy nekik is tetszik a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!