Ha valakinek azt mondtam, hogy sokat jelent nekem hogy megismertem, ebből rájöhetett vajon, hogy szerelmes vagyok belé és szeretnék tőle többet is?
Figyelt kérdés
Ha valaki nektek ezt mondaná, arra gondolnátok, hogy szeret titeket...? Normális válaszokat légyszi...2014. szept. 10. 19:46
11/14 A kérdező kommentje:
De fogok tenni....mindenképpen...ahhoz túl sokat ér nekem, hogy ne tegyek érte semmit...csak azért kérdeztem, hogy férfi vagy nő vagy-e, mert általában a nők nyomják ilyenkor azt, hogy "várd meg mig ő lép, ha férfi akkor ugy is kezdeményez ő bla-bla...", mig a férfiak szerint nyugodtan tehet a nő is a dolgokért...
2014. szept. 10. 20:29
12/14 anonim válasza:
Ja, ja... most már egyenjogúság van.
De a nő azért ne rohanjon ész nélkül a dolgokba (járunk, ugye), hanem csak finoman, nőiesen.
El kell hívni valahova, ahol lehet sétálni, enni vagy mozizni - és közben egy kicsit beszélgetni is.
Előbb-utóbb kiderülnek a dolgok.
13/14 A kérdező kommentje:
A "járunk, ugye" 15 éves kor felett egyébként is ciki a pasi szájából is :)
2014. szept. 10. 20:49
14/14 anonim válasza:
Ha nekem ezt mondaná egy nő, hát én azt sejteném, hogy nagy valószínűséggel friendzone-ba rakott, vagy hogy konkrétan le akar koptatni. Az ilyen kijelentéseket személy szerint képtelen vagyok komolyan venni. (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!