Az osztályomból 4 lánynak nincs párja szalagavatón. Tudnátok nekünk segíteni?
Azért én írom ki a kérdést, mert csak én vagyok fenn gyakori-n.
18-19 éves lányok, az egyikünk 160cm alatt van, két lány 165 körül, és egy 170 felett. 4. kerületi suliba járunk.
19-22 éves fiúktól szeretnénk segítséget kérni.
Köszönjük!!!
Küldesz róluk képet priviben?
19/F
haaaaaa légyszi majd írjátok már majd le, hogy sikerült-e így párt találni, kíváncsi vagyok :D
de egyébként tényleg nem ismertek senkit élőben, akit megkérhetnétek, kísérjen el titeket?!
Akkor borítékolva a megoldás, rondák a hölgyek :(
Nálunk is ez volt a bányaszökevényeknek nem lett párja, ezért kicsesztek vagy 15 emberrel, köztök velem is. Így a dögös 3adikas csajszi helyett a magam 180cm, 77kg-jával összepárosítottak egy 152cm-es 130kg-os szépséggel.
A köcsög tánctanár kin magyarázta mit kell csinálni, hogy kell felemelni a partnert, látszódjon a szenvedély, a vágy a szerelmes táncosok szemében stb. (Hát a b*** k*** édes a***át!) Meg kioktat milyen nyomorék vagyok még a partneremet sem bírom a fejem fölé emelni, ha nem egy 40-45kg-os női csontváz lett volna az oktató, levertem volna a bugyuta fejét.
Tönkre vágta a hátralevő időmet az iskolában, mindenki ezzel cikizett...
Már előre sajnálom a leendő partnereket, tolmácsold feléjük a részvétemet, köszönöm!
Remek jó neked, az én osztályomban viszont 3 csajra jutott 34 fiú, de így sem sikerült nekik :)
Miért néztem volna rá szerelmesen, amikor miatta nem lehettem a szerelmemmel? Sokkal inkább undorral és dühvel kellett volna rá néznem, nem pedig közönnyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!