Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináltok szalagavatón?

Mit csináltok szalagavatón?

Figyelt kérdés

Kivel mentek?

Milyen zenék szoktak lenni?

Hogy táncoltok,stb?

Szóval arra lennék kíváncsi hogy zajlik egy szalagavató?

Van még olyan hogy vki felkér vkit?

2014. jan. 29. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
a szalagavató először is a "hivatalos"-ra értendő, evvel a kifejezéssel élve, az amikor az egész osztály kivonul, sorba híjják a tanulókat egymás után és feltűzik a szalagot, ótán amit tanult az osztály táncot(koreografált,betanult mozdulatokkal) azt "előadják" .
2014. jan. 29. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6 éve volt a szalagavatóm, de nekünk sz-a-r volt. Úgy zajlott, hogy előadtuk szépen a műsorainkat, utána feltűzték a szalagokat ránk, azután elment az osztály vacsorázni egy étterembe. Az jó volt, de utána továbbálltunk egy egyetemi szórakozóhelyre ami nagy hiba volt. Nyilván mert mi nem egyetemisták voltunk és valahogy senki nem csinált semmit. Kis dumálgatás és ennyi. Ez volt a nagy bulizós osztályomnak a szalagavatója. Én képes lettem volna másodmagammal nagyobb partit csapni egy iskolateremben, mint ami ott volt, dehát ez kellett mert ezt akarta a "többség"... Ennyi volt, nem volt kultúrált táncolás, egy diszkóban amúgy sem játszanak komolyzenét...
2014. jan. 29. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
komoly zenét? vagyis vivaldi,beethoven és társai ? xD
2014. jan. 29. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rossz kifejezésért a szalagavató BÁLra gondoltam.
2014. jan. 29. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
kibéreltünk egy normális méretű szórakozóhelyet és ittunk mint a lovak xD
2014. jan. 29. 20:50
 6/6 anonim válasza:
Én idén 2 szalagavatón voltam vendégként. Mindenki végignézi a szalagtűzést, az osztálytáncokat, videókat majd a keringőt. A bálon általában mulatós zenék, vagy béna régi magyar zenék mennek, de volt 1-2 mostani "menőbb" zene is. Ha lehet alkoholt kapni a büfében akkor a többség részeg lesz. Engem kétszer is felkértek táncolni, nyilván úgy táncoltunk, ahogy a zene megkövetelte. Néha volt körtánc vagy vonatozás is. Összességében a bál olyan mint egy esküvő.
2014. jan. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!