Nem tudom eldönteni, h tetszem-e a srácnak, vagy nem. Lehet, h csak azért néz, mert én nézem? Valaki tud segíteni?
(Csak hogy értsétek:6 osztályos gimibe járok,jelenleg 8.-os vagyok,ő 10.-es.
Nekem a termem a második emeleten van,az övé az elsőn.)Legyen a neve P.P-vel minden nap legalább 1x összenézünk és sokszor féloldalról látom,h figyel;sőt valamelyik nap(a földszinten),a lépcső előtt ültünk a barátnőimmel,P a lépcső mögött volt,és mielőtt felment volna láttam h rám nézett,én meg a szemébe,de utána hamar elkaptam a tekintetem,ezért fölment.Nem tudom,h tetszem-e neki,de ő nekem nagyonn... szóval,egy lány azt mondta az osztályból,h ne is reménykedjek benne,mert van barátnője és hogy a csaj milyen szép meg minden és ez elég rosszul esett..Leszólítani,pedig nem merem,mert biztos hülyének nézne... :( Valami ötlet/tanács h mit csináljak? Nagyon sz@r ez az állapot,mert nem tudom,h eldönteni h tényleg tetszem-e neki vagy nem.
Igazából történt már olyan,hogy rám nézett,én meg egyből a szemébe mosolyogtam,de ő nem is mosolygott vissza és elkapta a tekintetét... :(
De pl. ma meg utánam fordult:)
Meg még azt vettem észre hogy már szinte mindig azon a szinten van,ahol nekem van a termem,meg skszor látom h úgy néz,hogy a fejét nem fordítja oda,csak a szemével figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!