Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki? Az első fiú,...

Tetszem neki? Az első fiú, akinél nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés

Van egy srác, egy osztályba járunk. Régen szerelmesek voltunk egymásba, de abból nem lett semmi.

Viszont most, hogy elkezdődött az év, feltűnően kedves velem, sokkal kedvesebb mint a többiekkel. Előre enged az ajtóban, de csak engem. A múltkor pedig egy pillanatra egymásra néztünk, én elkaptam a fejem, 5 perc múlva a szemem sarkából láttam, hogy még mindig néz. De amikor ránéztem, elkapta a fejét. Ja, és a múltkor azt mondta, hogy szép vagyok és gyönyörű, legyek szupermodell. Nekem egy picit most is tetszik, de nem tudok rajta eligazodni... Szerintetek érez valamit, vagy csak bebeszélem magamnak?

2013. szept. 22. 00:53
 1/3 anonim válasza:
egyertelmü hogy tetszel neki
2013. szept. 22. 02:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Naná, hogy tetszel neki. Ha régen is szerelmes volt beléd, akkor nem hiszem, hogy azóta elmúlt volna. Főleg hogy egy osztályba jártok.
2013. szept. 22. 10:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és tudom hogy hülye kérdés, de teljesen össze vagyok zavarodva, másoknál ezt észre szoktam venni, de benne nem voltam biztos. Amúgy azóta már szerelmes volt egy másik osztálytársunkba, de összevesztek, azóta nem túl dicsérő szavakat mond rá.
2013. szept. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!