Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék vele beszélgetés...

Hogyan tudnék vele beszélgetésbe elegyedni?

Figyelt kérdés
Megjegyezte, hogy személyesen alig keresem őt, persze minden este órákat beszélgetünk a neten. Átlagosan 2-3 naponta összefutunk, de csak köszönünk egymásnak. Viszont nagyon ritkán, amikor látom, akkor is a barátnőivel van, beszélget. Mondtam neki, hogy inkább hagyom akkor, nem akarom zavarni, de őt nem zavarná, ha én is beszélgetnék (mellesleg, ha akarok valamit ne féljek). Most egy ilyen beszélgetésbe hogyan tudnék betársulni? Esetleg mivel tudnám elkezdeni? Már arra gondoltam, hogy esetleg megkínálom őket csokival vagy tudjam is én.

2014. szept. 7. 12:57
 1/3 anonim válasza:
hivd egy kicsit felre és kérdezd meg nincs-e kedve elmenni veled moziba,fagyizni,sétàlni stb
2014. szept. 7. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Az nem lesz könnyű, mert olyan teremtmény, aki csak azzal megy el kettesben valahova, akit jobban is megismert.
2014. szept. 7. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
De számára már nem vagy idegen. Nyugodtan hívd el valahova. ;)
2014. szept. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!