Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok beszélgetésbe elegyedni 1 szimpatikus lánnyal?
1. Egy értelmes mondatot. Amit itt nem írtál.
2. Jó a segged, kő voppe?
3. Mizu? Témázunk?
4. Ismerlek?
5. Szeva r*banc.
Helyzetfüggő, erre nem lehet (vagyis lehet de ne alkalmazd:) ) sablonszövegeket mondani.
Teljesen szituáció függő... Pl: Ha épp társaságban vagytok, valami épp Veletek megtörtént dologról beszélhetsz, vagy amiről együtt beszélgettetek többen, kettesben folytatod, és a véleményét kérdezed. Ha nem ismered, megkérdezheted gyakaran jár-e arra a helyre, honnan ismeri xy-t ha van közös ismerős, mit tanul, etc, tényleg helyzetfüggő. Ha szerencséd van nem csak az igen/nem-ig terjed a szókincse, és lesz mire válaszolnod.:) Esetleg mondj egy szituációt nekünk.
Szia, ugye milyen milyen függőlegesek ma a falak?
Én vagyok a Zoli! Amúgy azért jöttem, mert a bal kezed nagyon furán állt, és aggódtam. Nincs baja? :D
Ez példaképp. Én annyi f*szságot nyomok egy csajnak, hogy egy enciklopédiába se férne. Bejön nekik!
Ha sokan vannak: Húzzatok már innen, az egy dolog hogy stíltelen, csóró prosztó vagyok, de még a f*szom is apró! (egyből röhögőgörcs) Most ne nevessetek már, tisztára megalázó! ÁÁ, inkább megyek és leiszom magam!
Most utánam jönnél? ÓÓ, ennek megint szex lesz a vége!!
Globális válaszom:
Sajnos nem ismerlek, de ami biztos jól áll, az a magabiztosság!! Azaz a bizonytalanság hiánya! Sok sikert! :)
Látod, így kell csinálni! Adja magát!
Te kis falánk! Kis betűvel írtad, hogy te! Ezért mininum vesszőzés jár a vacsi előtt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!