Hogyan lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok. Amióta az eszemet tudom mindig jelentős súlyfelesleggel küzdöttem, aminek nagyrészétől sikerült megszabadulnom. Azonban én még mindig ugyanannak a kövér lánynak érzem/látom magam. Számomra elképzelhetetlen hogy valakinek is tetszek. Ettől függetlenül adok magamra, mindig próbálok csinosan öltözni, csak egyszerűen nem tudok a másik nemmel kommunikálni/kezdeményezni.2014. szept. 7. 10:13
1/1 anonim válasza:
Nos a helyzet az hogy,ha látod magadon hogy valami nagyon nem jó,és emiatt önbizalom hiányos vagy megpróbálsz rajta változtatni mint minden más ember. Namármost ha sikerül magadon változtatni az önbizalom hiány akkor is megmarad,mert hát mitől múlna el... szóval lehet hogy te már elfogadható lennél a többi ember szemében,csak te már hozzá szoktál ahhoz hogy nem vagy vagy elfogadható.Amit javasolni tudok az az,hogy ne kapcsolatot keress hanem ismerősöket akikkel csak szimplán beszélgetsz,"hátsószándék" nélkül.Érezni fogod ha tetszel az adott illetőnek és akkor lehet kezdeményezni.Én ugyanígy voltam a lányokkal,szóval ez személyes tapasztalat. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!