Hogyan lépjek túl ezen a "megaláztatáson"?
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, 3 évvel idősebb, de még nem töltötte be a 17-et.
Eddig sosem beszéltünk csak egy-egy szót amikor egy társaságban voltunk. (Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy elmentünk 5-en valahova és nem beszélünk, hanem egy haverjával képet csináltunk a suliba és utána beállt ő is.)
El szeretném neki mondani, hogy tetszik nekem, de nagyon érdekes fiú.
Érdekes= "Vagány" fiú, azaz nem az a full kocka balfuck gyerek, DE nem volt még barátnője és kezdeményezni sem szokott sosem.Nem jár el szórakozni a barátaival inkább focizni megy vagy futni. És nem cigizik, ez nagyon szimpatikus nekem, mert a múltkor láttam, hogy egy helyen állt vagy 7 fiú és mindegyik cigizett kivéve őt és ez is nagyon szimpatikus benne, hogy van tartása.
Én sok fiúnak tetszem, elvileg szép is vagyok és komolyabban modellkedek is (ez egy nagy hátrány sajnos mert így "félnek" tőlem a fiúk) ,de fel kell készülni a legrosszabbra is, mi van ha nem tetszem neki!? Hogyan menjek el máskor mellette a folyosón vagy bármi?
Tudtok valami "tanácsot" adni, hogy egy ilyen félénk (sosem kezdeményez, szerinte nem helyes) fiúnál mi lehet a nyerő és ha nem tetszem neki akkor hogy lépjek ezen túl?
Köszönöm előre is! :)
Kezdjük ott, hogy nincs semmiféle megaláztatás!
A srác nem tudja, hogy te epekedsz érte!
Nem kellene kishitűsködnöd és eleve leírnod magad, hogy te nem tetszel neki!
Közeledj felé és szép lassan kialakul majd!
A modellkedésben nem a 10 órás fotózásokat és a 3 hónap külföldi munkát, honvágyat hanem ezt utálom a legjobban. Amikor kezdeményezek akkor is azt hiszik, hogy kevesek, de miért???? :(
Köszönöm a segítségeket, megpróbálok megismerkedni vele, hiszen lehet, hogy ha megismerem jobban nem is fog már tetszeni belsőre a saját tapasztalataim alapján.
Kicsit hasonlítok erre a fiúra személyiségileg.
Menj oda hozzá beszélgetni, azt díjazni fogja. Vagy ha máshol nem, akkor legalább facebookon. aztán később élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!