Hogyan lépjek túl a nyilvános megaláztatáson?
Pénteken nagyon megalázott az egész osztály előtt a tanárom, azóta is folyamatosan erre gondolok, pedig lefoglalom magam, de így is a fejemben vannak a gondolatok..
Már többször újraálmodtam a szituációt..
Még soha senki nem alázott meg ennyire (mondjuk kevésbé se), és nagyon fáj még mindig. A tanár szemébe sem tudok nézni, legszívesebben bevernék párat..
Szóval ez pénteken történt, és azóta így érzek.. Mit tegyek? Ráadásul az önbizalmam is nagyon csorbult...
Csak gondolj arra, hogyha kijárod az iskolát és találkozol vele, bucira vered a fejét.
Beválik, tapasztalat.
A többiek is biztos érzik hogy a tanár túl lőt a célon
és a tanárt itélik el nem téged.
Hát az osztályban nincsenek oda értem, olyan csendes, visszafogott lány vagyok, ezért nem értem, miért utál engem ennyire ez a tanár.. Most vagyok 11-es, eddig is feltűnt, hogy nem szeret engem, de sosem alázott még meg...
Annyira fáj...
Miért és hogyan alázott meg? Mit csináltál?
Egyébként bunkóság egy tanártól igy viselkedni a tanitványával. Ne törõdj vele, ezzel megmutatta, hogy nem meltó erre a pályára. En azt szoktam mondani, aki megaláz másokat, az azért teszi, mert õt is megalázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!