Lányok! Egy 20 éves kövér srácnak adnátok esélyt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 21:44
2/9 A kérdező kommentje:
sejtettem
2014. szept. 5. 22:16
3/9 anonim válasza:
Szeretem a macikat, úgy hogy én adnék.
De ez nem mérv adó így. Ha valakinek jó a humora, igényes magára, lehet vele beszélgetni és nem annyira kövér, hogy kistükörrel járjon pisilni, akkor szívesen.
De már van barátom. Aki azóta kövér, hogy össze költöztünk és nekem így jobban tetszik.
4/9 A kérdező kommentje:
mondjuk általában így van, hogy jön egy lány, aki bizonyítja, hogy van kivétel, de ő már minden esetben foglalt :)
2014. szept. 5. 22:20
5/9 anonim válasza:
Van családtagom aki nagyon csinos tényleg jó nő és elég kövér párja volt. Már nincs d e van egy közös gyerekük. És már láttam többet is h ilyen van.
Mondjuk neki jó volt a személyisége, nagyon vicces volt meg minden:D
6/9 A kérdező kommentje:
ha nem volna szar kedvem... de most az van... akkor humoromnál lennék
2014. szept. 5. 22:25
8/9 anonim válasza:
Èn 52kg vagyok a volt barátom 120 kg..Nagyon sok bántást kaptam h h lehetek vele..Úgymond ezzel a baba arcommal (modellkedtem stb) De olyan csodás 3évem az életem során nem volt,mint vele..Előtte kocka has stb volt a zsánerem,de ez a 3 év után az ilyen szépfiúkra nem tudok férfiként nézni...Egyébként a humorába szerettem bele aztán mindenébe..
9/9 anonim válasza:
Persze, nekem legalább is nem 3 tonnások de nem is a 20 kilósok tetszenek ;) ammúgy hány kg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!