Hogy lehetne megtalalni?
Uj csaj suliban,dumaltunk mar parszor.Tudom a teljes nevet,de nincs vele kozos ismerosom,vagy nincs fent facen.Baratnojet bejeloltem,de az meg nem igazolt vissza.
Tanarno szerint mashogy hivjak(vezeteknev)mint amit o mondott nekem(wtf).
Letezik hogy nincs fent facen?
létezhet de nem valószínű
lehet h a tanár akar átbaszni vagy nemtudja a nevét a csajnak ha új akk elképzelhető mert engem is folyton martinnak hívnak pedig tanít már 1 éve
Egyszerűbb? Ember, egy iskolába jártok! Nem egyszerűbb (és jobb) odasétálni hozzá, a szemébe nézni, beszélgetni, érezni az illatát?
Tényleg sokkal jobb a gép előtt görnyedni és várni, hogy válaszoljon a leveledre... -.-'
Egyszerubb,gyorsabb.Nem olyan kozvetlen mint eloben,de egyszerubb.Most ha oda is tudok menni ahol ok vannak szunetben es pl beszelunk 10 percet azzal sokra nem megyek.
Azt sem tudom van e valakije,igy elhivni pl suli utan sutizni eleg nagy hulyeseg volna.
Mondom hogy tudom a nevet,elarulta.
Ezzel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!