Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hány évesen voltak készen...

Ti hány évesen voltak készen (lelkileg) egy komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 19 és szerintem csak pár év múlva érdemes csajozni, amikor majd dolgozni fogok. Addig nehezen lehet egy komoly barátnőt találni..
2014. szept. 5. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17
2014. szept. 5. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Talán 20-21, a jó ég tudja. Akkoriban lett vége egy 3,5 éves kapcsolatomnak, nagyon nehezen hevertem ki, de úgy gondolom, hogy kb onnantól voltam érett egy komoly kapcsolatra.
2014. szept. 5. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
18.(19/L) Érthető az alapgondolat, de azért a tapasztalatszerzés nagyon fontos. Találsz komoly csajt, ne hagyd annyiban, mert hidd el, nagyon kiábrándító tud lenni, ha egy pasi hiába komoly és komoly szándékai vannak, intelligens, stb, ha nincs meg az a kapcsolatok által szerzett tudása...
2014. szept. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!