Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha van barátnője?

Mit csináljak, ha van barátnője?

Figyelt kérdés

Egyetemi gólyatáborban a HÖK elnök beszélt velem pár szót, de annyira helyes és közvetlen, hogy kicsit belezúgtam. Facebookon ismerősök lettünk. Ott nem volt kint, h kapcsolatban van (tudom, ez semmit sem jelent), a legutóbbi barátnőre utaló post is febr. 14-ei....

Tegnap volt egy kis összejövetel, ahol ő is ott volt. Végig szemeztünk és egymásra mosolyogtunk. De mint kiderült van barátnője és ő is jött, de alig lehetett látni rajtuk, h együtt vannak.

Én úgy érzem, h nem tudok semmit sem tenni, a srác lépéseit kéne megvárni. De szerintem reménytelen az eset. :(

2014. szept. 5. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem hagyd a HÖK elnököt a fenébe, itt vagyok én barátnő nélkül ;) 28/F
2014. szept. 5. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinalj. Ha baratnoje van es miattad esetleg otthagyja, maris szereztel egy ellenseget. Mindamellett, ha mehis sikerulne, valoszinuleg teged is pont ugy hagyna ott egy fiatalabb husiert jovo ilyenkor...
2014. szept. 5. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy úgy belezúgtál, hogy máris szomorúnajk kéne lenned.

Felejtsd el, barátnője van!

2014. szept. 5. 07:24
 4/4 anonim válasza:
100%
A HÖK elnökökről nem akarok rossz képet lefesteni, de akiket én ismerek, az mind arra megy, hogy minél több gólyával feküdjön le. (igen, van barátnőjük)
2014. szept. 5. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!