Nem tudok csajozni! Minden ismerősömnek, barátaimnak van barátnője csak nekem nem. Miért?
Tudom hogy önbizalmam nincs félek a visszautasítástól es nem is merek le szólítani csajokat
Segítsetek hogyan csináljam?
Fiúk ti hogyan mentek oda egy lanyhoz?
19F
Magas önbizalommal és fejetlenül.:)
Önbizalom a lényeg, ha az nincs esélytelen. A duma nem fontos, ha van önbizalmad akkor a beszélgetés is menni fog. Én mindig fejetlenül megyek oda egy lányhoz és jön ami jön, ha nem tudok vele beszélgetni, akkor nem illünk össze.:-)
Lehet érdemes megkeresni azt az egy lányyt, akit tényleg ideálisnak gondolsz... Ahhhoz tudnod kell mi az ideális.
A tapasztalat azt mutatja, hogy legalább 78 pontban össze kell írni, hogy milyen legyen.
Aztán keresd meg.
Egy emberi kapcsolatnak a technológiája a kommunikáción alapszik. Minél többet beszélsz valakivel, annál jobban megértitek egymást. A dolog sokkal gyorabb, ha olyan dolgokról beszélgetsz Vele, amiről mindkettőtöknek ugyan az a véleménye.
Ezen kívül a játék az, hogy a nő ellenáll, a férfi meg megy akkor is, ha elutasítást kap. És addig ugrik neki a dolognak, amíg egyszer igent nem kap.
A kapcsolatépítés nagyon egyszerű, ha megérted hogy működik. Én kitöltöttem egy ilyet, elmentem és rendbe raktak. Mondjuk pénzbe került nem olyan sokba, de nekem ki van cserélve az életem (és mondjuk olyan csajom van, hogy még... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!