Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok csajozni! Minden...

Nem tudok csajozni! Minden ismerősömnek, barátaimnak van barátnője csak nekem nem. Miért?

Figyelt kérdés

Tudom hogy önbizalmam nincs félek a visszautasítástól es nem is merek le szólítani csajokat

Segítsetek hogyan csináljam?

Fiúk ti hogyan mentek oda egy lanyhoz?

19F

2014. aug. 16. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én gyalog szoktam oda menni
2014. aug. 16. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Az első az oka. Sokáig én is olyan voltam 16 éves koromban, hogy sokakat összehoztam, segítettem nekik, de nekem nem jutott senki, de nem is tetszett senki. 17 évesen találtam meg azt, aki minden szinten bejön és mostanáig vele vagyok. Vegyél egy kevés bátorságot, ha az első elutasít lesz más, hidd el nekem. Kitartást! Egyébként simán odamegyek beszélgetek, számot cserélek, Facebook-on felveszem, beszélgetek vele egy keveset és elhívom valahova. :)
2014. aug. 16. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Élsz te egyáltalán,vagy erre görcsölsz?
2014. aug. 16. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Magas önbizalommal és fejetlenül.:)

Önbizalom a lényeg, ha az nincs esélytelen. A duma nem fontos, ha van önbizalmad akkor a beszélgetés is menni fog. Én mindig fejetlenül megyek oda egy lányhoz és jön ami jön, ha nem tudok vele beszélgetni, akkor nem illünk össze.:-)

2014. aug. 16. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
nincsenek barátaid... ha lennének, akkor őket kérdeznéd, nem idegeneket.. :c
2014. aug. 16. 23:36
 6/9 A kérdező kommentje:
barátaim vannak, és sokszor megyek bulizni, de egyszerűen kinézek egy csajt magamnak és nem merek oda menni
2014. aug. 17. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
jó, akkor a barátaiddal beszélj erről. ők vannak ott, ők tudnak segíteni :)
2014. aug. 17. 10:29
 8/9 Molnár Ádám01 válasza:

Lehet érdemes megkeresni azt az egy lányyt, akit tényleg ideálisnak gondolsz... Ahhhoz tudnod kell mi az ideális.

A tapasztalat azt mutatja, hogy legalább 78 pontban össze kell írni, hogy milyen legyen.

Aztán keresd meg.

Egy emberi kapcsolatnak a technológiája a kommunikáción alapszik. Minél többet beszélsz valakivel, annál jobban megértitek egymást. A dolog sokkal gyorabb, ha olyan dolgokról beszélgetsz Vele, amiről mindkettőtöknek ugyan az a véleménye.

Ezen kívül a játék az, hogy a nő ellenáll, a férfi meg megy akkor is, ha elutasítást kap. És addig ugrik neki a dolognak, amíg egyszer igent nem kap.

A kapcsolatépítés nagyon egyszerű, ha megérted hogy működik. Én kitöltöttem egy ilyet, elmentem és rendbe raktak. Mondjuk pénzbe került nem olyan sokba, de nekem ki van cserélve az életem (és mondjuk olyan csajom van, hogy még... :)

[link]

2014. aug. 19. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Első lépésnek a helyedben feleleveníteném az általánosban helyesírásról tanultakat! Mert ha chatelni is szeretnél velük nem árt, ha inkább "leszólítod" mielőtt az amúgy a rostán épp átcsúszó arcodhoz egy taplót rendel hozzá az illető lány... Második: nem igaz, hogyha heti legalább 3x intenzíven sportolsz, és az alap higiéniával kompatibilis vagy nincs nő a bolygón...
2014. dec. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!