Szerintetek, ha szólok ismerősömnek hogy mutasson be valakinek az gáz?
Az a helyzet, hogy voltam ismerősöméknél valamelyik hétvégén és megtudtam hogy van egy barátja akivel már találkoztam azthiszem kétszer de akkor még barátnője volt azthiszem 6 évig voltam együtt, de most a lány otthagyta a nyáron és nincs neki barátnője, kérdezték ott viccesen hogy jajj majd most szólnak neki ha már eljöttem, de nem vettem én ezt akkor komolyan, viszont így belegondolva szeretném megismerni, de az nem gáz ha mondom ismimnek hogy nem akar "bemutatni" jó nem bemutatni mivel már találkoztam vele de igazából sosem beszéltünk, vagy mit mondjak neki?
Viszont van egy kis bökkenő az ismim másik haverja meg hajt rám ezerrel, aranyos meg minden csak nem tudok rá úgy tekinteni kicsit idősnek is gondolom magamhoz képest, meg egyszerűen úgy nem jön be, de állandóan irogat nekem ezt elmondtam neki, meg fel is fogta de most hogy jön le neki ha összejövök az egyik haverjukkal? Jó nem akarok ennyire előreugrani de ha véletlen így alakulnának a dolgok...
Szóval szerintetek hogy mondjam ismimnek hogy hát mégis valahogy összehozhatna minket? :)
Nézd, azzal, hogy az a harmadik személy írogatott és próbált összejönni veled, neked még nem kell önmagad büntetned puszta szolidaritásból, empátiából vagy bármi más ilyen esetben lobogtatható vacilálással.
Próbálkozott, nem jött össze, viselje férfiként.
Se sajnálatból, se közmegítéléstől tartva ne vonj meg magadtól egy lehetséges párkapcsolatot azzal a fiúval/férfival, akiről írtál.
A kérdés első fele pedig, egyáltalán nem gáz, jelenleg nincs barátnője, neked nincs barátod, a többi úgyis magán az ismerkedésen múlik majd, egyikőtök sem tesz semmi ígéretet egy egyszerű találkozóval. Az emberek annyi boldog percet képesek megvonni maguktól amúgy teljesen bagatell és téves okból, ilyesmin kár szorongani.
Esetleg annyi különbség vagy helyesbítés talán, hogy "bemutattatás" helyett egyszerűen kérd el a fiú/férfi telefonszámát, és beszélj vele, vagy ha ennyire könnyen eltántorít téged mások megítélése, akkor jelöljétek be egymást Facebook-on és ott kezdeményezz vele beszélgetést.
A mód már mindegy, csak a lépés ami számít.
Sok sikert, szerencsét!
26/F
köszönöm a válaszodat :)
csak bejölölöm mondjuk lehet nem is emlékszik rám, felhívni meg szintén ezért sincs bátorságom, ezért látom könnyebnek ha mondom az ismerősömnek hogy valamit találjon már ki. Meg félek attól, hogy nem tetszenék neki
Előző vagyok, biztos tetszeni fogsz neki, mert látja, hogy kellően talpraesett vagy a kezdeményezéshez.
Lassan itt a nyár, ha nem lesz vontatott a beszélgetés és találtok közös témát, egy mosolygó lánynak nem fog tudni ellenállni. :-)
Ha nyomatékosan kijelented neki ismét, hogy rendben, levezethetsz, de amit mondtál, az biztos és változatlan, akkor rajtad semmilyen félreértés nem fog múlni.
Ismerős pedig ha bemutat, szerintem ebben nincsen semmi gáz.
Még ha épp lenne is kiszemeltje, akkor is jól eső érzés tudnia, hogy tetszik valakinek, kétlem, hogy bárki is zokon venné ha valakinek tetszik.
Szóval másodszorra is, nem gáz.
Köszi hogy válaszoltál :)
De mármint úgy értve nem gáz, hogy így szolók az ismerősömnek lehet csak poénból mondta, de lehet már én parázok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!