Mit lehet tenni egy nővel, aki elutasítás után minden ismerősömnek, ismerősének elhord, lealáz, hazugságokat terjeszt rólam?
Kb. másfél hónapja összeismerkedtem egy szolidnak, kedvesnek tűnő lánnyal, aki ugyan kapcsolatban van még, de már nagyon rosszul áll a szénájuk, mert nem nagyon működik közöttük a kapcsolat, már nem is alszanak együtt, nem beszélnek és hogy szabad az út előttem stb. - szólott a manipuláció, amit naivan bekajáltam. Nem láttam jelét, hogy hazugság lenne, mert valójában tényleg nem is nagyon láttam őket együtt. Szóval jól indult minden, de nálam nem indult be az a bizonyos plusz, a szikra, amitől továbbléphettünk volna egyről a kettőre.
Időközben több apró füllentésen is rajtakaptam, amiből nem csináltam ügyet. Amikor ráterelődött a szó arra, hogy mit gondolok kettőnkről, és mik a terveim vele, megmondtam neki, hogy nagyon sajnálom, de nem hiszem, hogy meg tudnék bízni benne, nincs meg az az érzés, amire feltétlen szükségem lenne egy kapcsolathoz. Ő ezt kulturáltan elfogadta, és úgy tűnt minden, hogy lezárta ő is az egészet.
Aztán elkezdődött egyfajta szemétkedés részéről, Facebookon napi rendszerességgel írta a leghányingerkeltőbb mocskolódásokat, az ismerőseimmel is felvette a kapcsolatot, és mindenféle hazugságokat mondott nekik rólam,
Személyesen találkoztam vele és a barátjával (akivel elvileg már alig működik a kapcsolatuk, ami utólag ugye kiderült, hogy hazugság volt), de teljesen én voltam beállítva sz#rkavarónak, holott kettejük előtt mindent korrekten elmondtam, ami történt az elmúlt hetekben, meg hogy miket mondott a lány kettejükről. De a srác nem hitt nekem, és annyit mondott végül, hogy messze kerüljem a lányt, mert vele gyűlik meg a bajom.
A lány ezek után is ugyanúgy mocskolódik, mindenkinek lehord és mindenkinek, minden ismerősömnek, barátomnak, haveromnak úgy állítja be az egészet, mintha én lennék a szemétláda, aki szét akarta robbantani kettejüket, holott ez közel sem úgy történt, ahogy visszahallom mindenkitől.
Nem tudok mit tenni, mert mindenki előtt be vagyok feketítve, mi a fenét csináljak? Hogy tudnám tisztára mosni magam az ismerőseim előtt?
Printscreen az FB profilról, elküldeni barátjának, és
megmondani, hogy vagy ő állítja le a csajt, vagy a ren-
dőrség. Persze szolidan megfogalmazni, nem fenyegetően :)
Előző válaszolóknak pacsi.
Meg kell leckéztetni valahogy a csajt, de nem hazugságokkal. Valahogy lásson napvilágot ez a sztori, és a végén nem csak megbánja, hogy szemétkedett, hanem még bocsánatot is kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!