Miért ilyen a lányok nagy része?
Látom nem érted, engem nem érdekel, hogy milyen pasit "taszítok" (jó tudni, hogy eltaszítás ha nem akarok ismerkedni) el így, rendes rendetlen udvarias, bunkó vagy normális NEM akarok ismerkedni, beszélgetni. Más a prioritás. És nem értem miért veszik ezt a pasik sértésnek, ez nem ellenük szól. Megyek a gondolataim kötnek nem foglalkozom a többi emberrel, se csajjal se pasival nem mindenki akar kapcsolatot. Szerintem te vagy nagyon én központú, nem minden ember ér rá ismerkedni az utcán, vagy ha kinn is van miért kéne pont veled foglalkozniuk? Nem azért vannak kinn, hogy te leszólítsd őket.
Én őszintén örülnék neki ha az utcán nem vennének észre, hidd el nem nyafognék miatta (mondjuk másért se szoktam). És elég nehéz a füttyögést meg a beszólást félreérteni/beképzelni mikor egyenesen a szemedbe néznek közben...
Rendben, akkor azt hiszem felhagyok az utcai ismerkedéssel, látom nincs sok értelme...
Egyébként én sem a ráérősség miatt kérdeztem, mert nekem is van bőven dolgom (amúgy gépészmérnöknek tanulok, lassan végzek), csak próbálok nyitott lenni, ami nagy szó, mivel nem mindig voltam ilyen és sok melóm van benne :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!