Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen a lányok nagy része?

Miért ilyen a lányok nagy része?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem merem megszólítani spontán az idegen lányokat. Budapesten az utcán a szép lányok is ilyen beképzelt, flegma búrával szaladnak mindenhová és az embernek a kedve is elmegy, hogy egyáltalán megpróbáljon beszélgetésbe elegyedni, pedig én szeretnék, normális témákról lehet velem beszélni, de szó szerint megrémülök ettől az "ide ne gyere te tapló" arckifejezéstől. Úgy érzem magam, mint aki a Marsról jött, én nyugodt, lassú léptekkel normálisan járok kelek, a pestiek meg rohannak, mintha üldöznék őket :D Nem nézek ki rosszul, ez nem lehet probléma de eddig egy mosoly volt amit visszakaptam az utcán kölcsönösen, egy aranyos Metropolos lánytól:)

2014. szept. 3. 18:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy én is járkálhatnék mogorván, mert férfiként millió elutasítás, lenézés, levegőnek nézés, kiröhögés ért, mégsem teszem. Ha meg észre sem vennének (mármint a nőket), az lenne a gond nekik, mert akkor meg nem tetszenek senkinek és jöhet a depi. Tudom, hogy van ez semmi sem jó úgy, ahogy van, csak az a jó, ami éppen nincs, fel kéne nőni.
2014. szept. 4. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom nem érted, engem nem érdekel, hogy milyen pasit "taszítok" (jó tudni, hogy eltaszítás ha nem akarok ismerkedni) el így, rendes rendetlen udvarias, bunkó vagy normális NEM akarok ismerkedni, beszélgetni. Más a prioritás. És nem értem miért veszik ezt a pasik sértésnek, ez nem ellenük szól. Megyek a gondolataim kötnek nem foglalkozom a többi emberrel, se csajjal se pasival nem mindenki akar kapcsolatot. Szerintem te vagy nagyon én központú, nem minden ember ér rá ismerkedni az utcán, vagy ha kinn is van miért kéne pont veled foglalkozniuk? Nem azért vannak kinn, hogy te leszólítsd őket.

Én őszintén örülnék neki ha az utcán nem vennének észre, hidd el nem nyafognék miatta (mondjuk másért se szoktam). És elég nehéz a füttyögést meg a beszólást félreérteni/beképzelni mikor egyenesen a szemedbe néznek közben...

2014. szept. 4. 10:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor azt hiszem felhagyok az utcai ismerkedéssel, látom nincs sok értelme...

Egyébként én sem a ráérősség miatt kérdeztem, mert nekem is van bőven dolgom (amúgy gépészmérnöknek tanulok, lassan végzek), csak próbálok nyitott lenni, ami nagy szó, mivel nem mindig voltam ilyen és sok melóm van benne :S

2014. szept. 4. 12:22
 14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! A 10:19-es kommenteden besírtam!:) Igazad van. A legtöbb lúvnyának hatalmas lett az arca màr-már képzelődnek is hogy önértékelési zavaraikat helyretegyék! Egyébként nem tudom miért hordják fent az orrukat, egyszer úgy is megdöglik mind! Írd be a gugliba: "miért utálom a nőket" Ez egy musclebuilderes fórum, olvasd el! :)
2014. szept. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!