Miért ilyen a lányok nagy része?
el van korcsosulva a világ :D
amúgy én is megnézném :D
Kérdező, sajnos én is ilyen fejjel rohangálok az utcán. Ilyen fej: mert valóban hihetetlen mennyiségű tapló talál meg. Példa: megyek 500m-t, azalatt volt 2 hellócicca, 1 füttyögés, és több olyan megbámulás, ami azt üzeni: te egy két lábon járó hús vagy lukkal". Mindezt úgy, hogy bő,unisex póló, sima farmergatya,tornacsuka van rajtam, és csak egy kis szemceruza smink gyanánt. Ezek után kifejleszt az ember lánya egy ilyen arckifejezést, mert így kevesebben "találnak" meg minket. Enge is kérdeztek már, hogy miért vagyok mérges..mondtam, hogy nem vagyok, ez csak egy maszk, enélkül a villamoson már tuti valami bunkó megpróbált volna letapizni (amit ha megtesz, és leugatom, még én vagyok a r*banc). Na most ezek után remélem már érted a helyzetet. Rohanni azért rohanok, mert valahova sietek, vagy a gettószökevények/páwák látómezőjéből ki akarok kerülni (sok lány ismerősöm szintén ezért "rohan").
De ha kedvesen, nem nyomulósan, udvariasan (!!!) odejönne egy fiú, nem harapnánk le a fejét, nem röhögnénk ki. Persze, az elutasítás benne van a pakliban, de nem jöhet be az ember mindenkinek.
Szóval képzeld bele magad a helyünkbe, gondold végig, hogy te lányként mit szeretnél hallani, és tedd azt:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!