Hogy jelezzem egy fiúnak neten keresztül, hogy kedvelem?
nyáron találkoztunk, azóta neten szoktunk néha beszélgetni, baráti a viszony szerintem, néha ő ír, néha én, de az a baj, hogy szerelmes vagyok belé és a félénkségem miatt nem merem neki ezt megmondani
20 évesek vagyunk
"nem írhatom meg neki így kerek-perec, hogy kedvelem, ha ő nem így érez, többet nem fogunk soha beszélni"
És akkor mivan? Most jobb így, hogy szenvedsz, és általános témákról beszélgettek néha? Ennél már az is jobb tényleg, ah nem ír soha.
"És hogy mondjam el neki, hogy hiányzik?"
Ezt fejtsem ki?
"Szia! Hiányzol..." Esetleg fűszerezd meg szmájlival.
Miért vannak ilyen hülye emberek? HÚSZ ÉVESEN?! Drágám, én e hónapban leszek 20, de még egyszer sem vertek meg a lányok, mert elmondtam nekik mit érzek vagy mit gondolok róluk.
Voltaképp meg miért ne beszélgetnétek soha többet, ha ő nem kedvel? :'DDDDDDDDDDDDD
Ez a legnagyobb marhaság amit valaha hallottam :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Indokold már meg kérlek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha nem kedvel akkor 1 percet is kár áldozni hamis reményekkel tele arra hogy valami majd történik. Ezzel csak nyerni tudsz a dolgon. Ha ő is kedvel azt fogja írni én is, ha meg nem akkor meg hagyd a p*csába, remélem segítettem.
PUSZA *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!