Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy jelezzem egy fiúnak...

Hogy jelezzem egy fiúnak neten keresztül, hogy kedvelem?

Figyelt kérdés

nyáron találkoztunk, azóta neten szoktunk néha beszélgetni, baráti a viszony szerintem, néha ő ír, néha én, de az a baj, hogy szerelmes vagyok belé és a félénkségem miatt nem merem neki ezt megmondani

20 évesek vagyunk

2014. szept. 3. 01:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
Pl. Írd meg neki hogy régen találkoztatok már. Ő erre lehet azt írja, hogy jó lenne már találkozni. Akkor az már biztos hogy nem akar lerázni. Szépen apránként ki lehet találni egymás érzelmeit. Ő is majd rádöbben elöbb utóbb, hogy te hogyan érzel iránta.
2014. szept. 3. 02:01
 12/18 A kérdező kommentje:
egy hónapja találkoztunk, ez nem túl átlátszó?
2014. szept. 3. 02:10
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem írhatom meg neki így kerek-perec, hogy kedvelem, ha ő nem így érez, többet nem fogunk soha beszélni"

És akkor mivan? Most jobb így, hogy szenvedsz, és általános témákról beszélgettek néha? Ennél már az is jobb tényleg, ah nem ír soha.

2014. szept. 3. 04:41
 14/18 anonim ***** válasza:

"És hogy mondjam el neki, hogy hiányzik?"

Ezt fejtsem ki?

"Szia! Hiányzol..." Esetleg fűszerezd meg szmájlival.

Miért vannak ilyen hülye emberek? HÚSZ ÉVESEN?! Drágám, én e hónapban leszek 20, de még egyszer sem vertek meg a lányok, mert elmondtam nekik mit érzek vagy mit gondolok róluk.

Voltaképp meg miért ne beszélgetnétek soha többet, ha ő nem kedvel? :'DDDDDDDDDDDDD

Ez a legnagyobb marhaság amit valaha hallottam :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Indokold már meg kérlek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014. szept. 3. 04:52
 15/18 anonim ***** válasza:
02.01.-szerintem meg már úgyis tudja
2014. szept. 3. 08:18
 16/18 A kérdező kommentje:
miért tudná úgyis?
2014. szept. 3. 11:05
 17/18 anonim ***** válasza:
mert ha nem csak netről ismered kommunikáltál vele azt észreveszi-jó a radarja
2014. szept. 3. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem kedvel akkor 1 percet is kár áldozni hamis reményekkel tele arra hogy valami majd történik. Ezzel csak nyerni tudsz a dolgon. Ha ő is kedvel azt fogja írni én is, ha meg nem akkor meg hagyd a p*csába, remélem segítettem.

PUSZA *-*

2014. szept. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!