Miért van az hogy a barátom csaja szőke én viszont barna hajú 14/F vagyok és mióta a nőjével beszélgetek néha már én is inkább a szőke nőket kedvelem jobban. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Amúgy amit tudni lehet a csajáról egy kicsit (sőt nagyon szexuális) lehet hogy ez a baj?2014. júl. 5. 20:13
1/11 anonim válasza:
Miért van az, hogy ha anyukám szereti a párját vagyis az apukámat és beszélgetek vele akkor érzem hogy az apukám?
hogy van ez?
2/11 anonim válasza:
Szexuális a csaj? miért te aszexuális vagy?
3/11 Didiiayer válasza:
Talán bejön neked a csajszi és te is egy hasonló barátnőt szeretnél magadnak. :)
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon örvendenél egy hihetetlenül szexuális barátnőnek. Ha jól is néz ki a lány az egy ok pluszba, hogy elkalandozzon a gondolatod. Így azt gondolhatod, hogy hátha a többi szőke lány is ilyen.
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet köszi harmadik :)
2014. júl. 5. 20:19
6/11 A kérdező kommentje:
Hát azé én is elég szexuális vagyok és jó lenne pont olyan csaj mert azé nagyon a tökéletes álom csajomhoz közelít de ő már lestoppolta az a gáz :(
2014. júl. 5. 20:22
7/11 anonim válasza:
mert azt látod, hogy az a lány tökéletes lenne neked és így hozzá hasonlókat keresel, mivel ő már foglalt
8/11 anonim válasza:
hát azért a barátod csaját ne csapd le a kezéről... csak recskázz rá , de engem felszedhetnél, ha helyes vagy
9/11 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Hány éves vagy?
2014. júl. 5. 20:38
10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy helyesnek tartom magam mert a suliba minden csaj oda van értem titokba (ehhez jó szemem van):)
2014. júl. 5. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!