Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet az, ha hónapokon...

Hogy lehet az, ha hónapokon keresztül valakivel minden nap meg van a pörgés/tűz a neten, aztán egyik nap fura lesz valami?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha alábbhagyna a pörgése a lánynak. Vagy csak egy napos unottság?
2014. aug. 26. 00:01
 1/7 anonim válasza:
Lehet minden nap 100%-on égni, mert olyan nincs. Szóval szerintem csak fárasztó nap az oka vagy nem történt vele semmi.
2014. aug. 26. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is történt kb 1 év után. Addig minden rendben volt, órákat beszélgettünk, aztán kinyögte, hogy nincs téma, nem tudunk miről beszélni. Na akkor ledöbbentem, mert előtte nap még órákat el nevetgéltünk, beszélgettünk. A mai napig nem tudom, hogy mi az oka. Kérdeztem tőle, de nem kaptam választ, csak azt hajtogatta, hogy nincs már téma...
2014. aug. 26. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért találkozni kell minél hamarabb, ha nem akar, akkor meg hagyni a fenébe, mert elkezdesz kötődni, hogyha jól elbeszélgettek. Beképzeled, hogy sínen vagy, minden klappol, aztán egyszer csak benyögi, hogy unalmas vagy. 2szer jártam így...

2-es voltam

2014. aug. 26. 00:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Hű gyerekek, akkor már értem. Nem irigyellek kettes. Meséld el kérlek privátban hogy élted meg érzelmileg ezt.
2014. aug. 26. 00:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Tanuljátok már meg, hogy nem lehet hetekig,hónapokig,akár 1 évig is neten kapcsolatot fennt tartani tali nélkül.

1000km-es távot még megértek,de pl 200km simán teljesíthető.Ha tudnátok, hogy mennyit vonatoztam és kockáztattam a családomnál azért, hogy találkozzak valakivel 3hónapnyi netezés után!!!! Szép emlékek huh...

Szóval hajrá és talizzatok.Ne tökölj.

2014. aug. 26. 00:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha rajtam múlt volna, már 2 hét után találkoztunk volna. A lány kérését tartottam csak tiszteletben. Ő egy tünemény. Nem minden bokorban osztják. Ezért vagyok kitartó hónapok óta. Ha minden igaz, októberben talizunk. De ma kissé letargikusnak éreztem. Én is az vagyok.
2014. aug. 26. 00:50
 7/7 PearlDiver ***** válasza:
Az online kommunikáció, bár vannak előnyei, feleannyit sem ér, mint az igazi együtt töltött minőségi idő.
2014. aug. 26. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!