Győrben hol esélyes olyan lányokat keresni, akik hajlandóak egy halandóval ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szóval, mindkét szülőm tanár és nincs BMW-m de van miből megélnem (nem maffia, munka). Általában akkor szokott vége lenni a dolognak, mikor ezek kiderülnek... Egyáltalán nem túlzás, ma fordult elő nyolcadik alkalommal.
21/F
2014. szept. 2. 22:43
1/11 anonim válasza:
Szerintem a stílusoddal lehet gond inkább... hogy nem kötöd le őket, nem teszed magad érdekessé. Lehet úgyis hogy a tények tények maradjanak, csak máshogy kell bemutatnod magad
3/11 anonim válasza:
Győri vagyok én is, szólj ha találsz, akkor én is ott keresem :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem Győrben a legkönnyebben a Rába parton lehet ismerkedni, ahol van az a beton lépcsős dolog a Klastrom Szállónál. Durván két éve ültem ki oda egy nagyobb társasággal és tele volt lányokkal, meg úgy általában fiatalokkal és simán lehet ismerkedni másokkal.
Más ötletem nincs sajnos.
6/11 anonim válasza:
nekem is a Rába partot mondták, sajnos mióta mondták ki se néztem oda mer szakad az eső xD régebben voltam ott de mindenki csapatokban jár az úgy kicsit nehezebb, de lehet csak nekem
7/11 anonim válasza:
Győrben a csajok eléggé pénzéhesek, tudom mert én győri pénzes vagyok és tapadnak rám a csajok.
8/11 anonim válasza:
6: Én is úgy gondoltam, hogy csapatostul kell menni. Egyedül sehol nem könnyű ismerkedni. A lányok szinte soha nem járnak egyedül...
9/11 anonim válasza:
Azért vannak normális lányok is Győrben, akik nem a pénztárcád alapján választanak. Igen, Rábaparton lehet ismerkedni, de 1-2 kocsmában is meg lehet ismerni rendes csajokat. Tényleg ez a nyolcadik ilyen eset? Durva...
10/11 anonim válasza:
Ilyen nyavalygásszagot érzek...Ez a nincs BMW-m szöveg lúzerekre vall. Ország lakosságának 99%-ának nincs, mégis sokmindenkinek van barátnője, azért hagynak ott, mert nyafogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!