Hányan vannak itt olyan lányok/nők akik hajlandóak lennének vagy már találkoztak ezen az oldalon megismert fiúval/férfivel?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?2014. jún. 23. 16:04
1/18 anonim válasza:
Már találkoztam innen két sráccal, megmaradt velük a baráti viszony, minden nap beszélünk vagy 1-1 sms-t küldünk a másiknak. Mindkettő randival kezdődött (mert mi gonosz, felszínes lányok senkinek sem adunk esélyt), de nem jött össze. De nem bánom, hogy megismertem őket, meg a többieket sem :)
2/18 A kérdező kommentje:
Ezt azért jó hallani, hogy jobb kapcsolatok is kialakulhatnak :)
2014. jún. 23. 16:10
3/18 anonim válasza:
Jelen.
Csak pozitív tapasztalataim vannak.
4/18 anonim válasza:
Én mostanában tervezek találkozni innen egy sráccal, remélem én sem csalódok majd :)
5/18 A kérdező kommentje:
Bár gondolom azért rengeteg olyan is van aki kicsit bogaras :)
2014. jún. 23. 16:21
6/18 anonim válasza:
Én is találkoztam már innen egy-két férfivel és tervbe van másokkal is. Rendes, normális férfiak, jó kapcsolatot ápolunk :)
7/18 anonim válasza:
Én férfiú vagyok (22) és a barátnőmmel (16) mi is itt ismertük meg egymást több mint fél éve és több mint 2 hónapja vagyunk együtt, szóval nekünk bejött az itteni ismerkedés. :)
8/18 anonim válasza:
Találkoztam 1 valakivel már többször, remélem még sokszor fogunk. Én csak jót tudnék mondani. Persze jó nagy adag szerencse kell hozzá, hogy megismerj itt normális embert.
10/18 anonim válasza:
Én többekkel beszéltem már innen, kedvesek voltak, de mindegyik beszélgetés csak max pár napig tartott ki, utána eltünedeztek. Szóval én még nem találkoztam innen senkivel, de általában normális pasik írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!