Hányan vannak itt olyan lányok/nők akik hajlandóak lennének vagy már találkoztak ezen az oldalon megismert fiúval/férfivel?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?2014. jún. 23. 16:04
11/18 anonim válasza:
#9 Nem te vagy az :) (% alapján)
12/18 anonim válasza:
és ha igen?
rosszalkodtam kicsit, ezért ilyen kevés :D
14/18 anonim válasza:
akkor ez nem jött be :D
vagy, sok jó tanácsot adtam :D
15/18 anonim válasza:
Annyi jó tanácsot nem adhattál. Az utóbbi napokban egy csomó 100%-osom volt, és még mindig csak 81%-on vagyok :(
17/18 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rengeteg, de akkor is csoda kéne, hogy 58-ról hirtelen 65% legyen :DD
18/18 anonim válasza:
Én itt ismertem meg az exem. Jól indult, de végül egy eléggé rossz kapcsolat lett belőle. Rajta kívül több férfivel is beszéltem már innen, de a találkozóig még nem jutottunk el. A netes baráti viszony megvan, néha beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!