Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok! Van ennel a lanynal...

Lanyok! Van ennel a lanynal eselyem (egy üzenet)?

Figyelt kérdés

Ezt irta ma nekem, mert mindig el akarom valahova hivni, szerintetek van nala meg eselyem vagy ez egy ilyen "kopj le" üzenet a szamomra ? Nagyon megszerettem ezt a lanyt, de meg nem all keszen...

Ezt irta:

"

nézd őszinte leszek, és nem szeretnélek megbántani, de én nem szeretnék senkitől sem függeni, és függési viszonyba kerülni. Mi most ismerkedünk, barátkozunk. Kicsit úgy veszem észre ,hogy te ugyanakkor minden lehetőséget szeretnél megragadni, hogy velem legyél, de ez nekem sok. Szívesen írok veled, és szeretnélek téged megismerni, de úgy , hogy eközben mindkettőnk szabadsága megmarad. Ha úgy kell történnie, és tényleg olyannyira összeillünk, akkor úgy is több fog kialakulni köztünk, de nem úgy, hogy minden egyes kis szabadidőnket egymas nyakaban lógva töltjük. Én az elején is mondtam, hogy nekem szükségem van a szabadságra, és hogy a multam is itt van még. Ha ezt nem érted, akkor ebből komoly sérüléseid származhatnak, amit nem szeretnék! Ha eltudod fogadni, hogy barátkozunk, és teret hagyunk közben a másiknak, az szuper, ha nem, akkor véleményem szerint mindkettönknek jobb ha ezt az egészet lezárjuk. Kérlek mérlegelj és döntsd el, hogy mi is az amire neked szükséged van és ,hogy ez az állapot mennyire elégítené azt ki. Nagyon remélem, hogy nem bántottalak most meg, mert ahogy írtam, azt végképp nem szeretném, de úgy gondolom, ezt tisztáznunk kell, mielőtt bármibe is belekezdenénk. Én ne, szeretnélek hitegetni, átverni, mert az erkölcstelen. Ha neked ez így kevés, akkor mond és lezárjuk, ha így jó, akkor így marad. Nem kell hogy megalkudj, ahogyan nekem sem. Akkor van ennek az egésznek értelme, ha közben senkinek sem kell megalkudnia bármiben is. Kérlek a saját és kettőnk érdekében, ezeket gondold át, és majd írd meg ,hogy hogy döntöttél. Még egyszer NEM AKARLAK MEGBÁNTANI, MEGSÉRTENI! Ellenkezőleg! Köszönöm! Szia."

Addig fogok erte harcolni ameddig nem mondja azt nekem,hogy kopjak le!

2014. szept. 2. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szinte ugyan ez történt, csak én nem voltam nyomulós. Végén kiderült, hogy egy másik srác állt a háttérben, de ez a nem akarlak megbántani szöveg 40x elhangzott. Majd mindenféle fiktív dolgot kitalált stb.. rá 1 hétre össze jött a csávóval.
2014. szept. 2. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Rohadtul nem lekoptatás, csak nem hagysz neki elég teret. Ne nyomulj, meg ne akarj vele lenni bármi áron! Írj neki néha, de hagyd, hogy ő is kereshessen, ha muszáj (célozz arra, hogy majd írjon, ha épp ráér és van kedve beszélni)

Nem zárkózik el semmitől, de még nem akar beleugrani semmibe. Ne tapadj rá, add önmagad, és nem lesz gond.

2014. szept. 2. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:

levél lefordítva, szia nem akarlak megbántani de nincs perpill esélyed, talán egyszer lesz de még nagyon nem most. és kicsit túl sokat lógsz rajtam ezért ha veled lennék nem érezném szabadnak magam melletted,

bocsi nem akartam bunko lenni de ezt írja kb. szoval perpill nincs esélyed, és nemis biztos hogy valaha lesz.

2014. szept. 2. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet még esélyed nála, de egyenlőre ő még szabad akar lenni. És a múltja is ott van még, és mindaddig akar szabad maradni amég túl nem lép hidd el! Ebben a helyzetben voltam én is. Barátkoztam, beszélgettem mindig egy sráccal. Ő akart nem egyszer találkozni, olyankor én is a múlttal jöttem és azzal hogy még nem akarok kapcsolatot. A napokban találkozunk...
2014. szept. 2. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Először is ezt a belehalok rinyálást fejezd be.

Tölts több időt a barátaiddal, ne ugorj azonnal, ha hív, stb.

2014. szept. 2. 15:40
 16/17 Noren1989 ***** válasza:
Friendzone, öcsém...eléggé ráfaragtál, ha nem női barátot akarsz, akkor hagyod a viharba, lelki szemetesládának ott lesz neki majd... a legjobb barinője, és kész ;)
2014. szept. 2. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Először is, ez a lány nyilvánvalóan sokkal magasabb szellemi szinten áll mint te, csodálom hogy egyáltalán beszélget veled :D

Másodszor, mi olyan nagy dolog abban, hogy hagyj neki egy kis szabadságot? Még nem a barátnőd, nem kell minden nap órákat beszélgessetek, egy darabig ne is írj neki és legalább kiderül hogy ő is érdeklődik irántad, keres vagy nem.

2014. szept. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!