Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok! Van ennel a lanynal...

Lanyok! Van ennel a lanynal eselyem (egy üzenet)?

Figyelt kérdés

Ezt irta ma nekem, mert mindig el akarom valahova hivni, szerintetek van nala meg eselyem vagy ez egy ilyen "kopj le" üzenet a szamomra ? Nagyon megszerettem ezt a lanyt, de meg nem all keszen...

Ezt irta:

"

nézd őszinte leszek, és nem szeretnélek megbántani, de én nem szeretnék senkitől sem függeni, és függési viszonyba kerülni. Mi most ismerkedünk, barátkozunk. Kicsit úgy veszem észre ,hogy te ugyanakkor minden lehetőséget szeretnél megragadni, hogy velem legyél, de ez nekem sok. Szívesen írok veled, és szeretnélek téged megismerni, de úgy , hogy eközben mindkettőnk szabadsága megmarad. Ha úgy kell történnie, és tényleg olyannyira összeillünk, akkor úgy is több fog kialakulni köztünk, de nem úgy, hogy minden egyes kis szabadidőnket egymas nyakaban lógva töltjük. Én az elején is mondtam, hogy nekem szükségem van a szabadságra, és hogy a multam is itt van még. Ha ezt nem érted, akkor ebből komoly sérüléseid származhatnak, amit nem szeretnék! Ha eltudod fogadni, hogy barátkozunk, és teret hagyunk közben a másiknak, az szuper, ha nem, akkor véleményem szerint mindkettönknek jobb ha ezt az egészet lezárjuk. Kérlek mérlegelj és döntsd el, hogy mi is az amire neked szükséged van és ,hogy ez az állapot mennyire elégítené azt ki. Nagyon remélem, hogy nem bántottalak most meg, mert ahogy írtam, azt végképp nem szeretném, de úgy gondolom, ezt tisztáznunk kell, mielőtt bármibe is belekezdenénk. Én ne, szeretnélek hitegetni, átverni, mert az erkölcstelen. Ha neked ez így kevés, akkor mond és lezárjuk, ha így jó, akkor így marad. Nem kell hogy megalkudj, ahogyan nekem sem. Akkor van ennek az egésznek értelme, ha közben senkinek sem kell megalkudnia bármiben is. Kérlek a saját és kettőnk érdekében, ezeket gondold át, és majd írd meg ,hogy hogy döntöttél. Még egyszer NEM AKARLAK MEGBÁNTANI, MEGSÉRTENI! Ellenkezőleg! Köszönöm! Szia."

Addig fogok erte harcolni ameddig nem mondja azt nekem,hogy kopjak le!

2014. szept. 2. 13:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát lusta voltam végigolvasni...de elég necces lesz ugye tudod?
2014. szept. 2. 13:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Nincs
2014. szept. 2. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Leírta, hogy nem akar függeni senkitől, tehát nem akar barátot. Lehet tényleg nem akar senkit, vagy nem akart téged megbántani. Vegyél kicsit vissza és ne mássz rá, mert akkro az eddig elért dolgokat is szétcseszed. Beszélgessetek sokat, de ne zaklasd.
2014. szept. 2. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Na jó mégis végigolvastam, de el kell ,hogy keserítselek, ez felejtős. Kedvesen, aranyosan, illedelmesen áthelyezett a friendzone-ba :P
 5/17 anonim ***** válasza:
Ugyan fiúként írom, de: nincs. Ez egy nagyon jól megkomponált lerázó szöveg. Annyit hajtogatja, hogy nem akar megbánta, hogy a végén még te érzed magad rosszul.
 6/17 A kérdező kommentje:
Tenyleg nincsnen ???? :((( En ebbe bele halok...
2014. szept. 2. 13:46
 7/17 anonim válasza:
Hany eves vagy?amuhy szerintem van eselyed,de csak beszelgessetek,es hulyuljetek.szep lassan ossze fogtok jonni,ugy h eszre se veszed.
 8/17 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válasz az itt van...

leírta, hogy neki hogy jó, és megkérdezte, hogy ez neked is megfelel-e? Ha nem, akkor búcsuzzatok el egymástól.

9/17 anonim ***** válasza:

Egyenlőre nem akar kapcsolat, de elég egyenesnek tűnik és lehet abban valami, hogy korlátozva érzi magát főleg az utolsó mondatodból.

Mondd el neki te hogyan látod a helyzetet, miért szeretnél veled ennyire találkozni, mit szeretnél tőle, nagy vonalakban mi az amit megszerettél benne. Nem kell rázúdítanod az érzéseidet, de mondd csak el őszintén, hogy vonzódsz hozzá.

Egy "kopj le!" üzenet valamivel rövidebb lett volna és jóval velősebb.

2014. szept. 2. 13:47
 10/17 A kérdező kommentje:

19 eves vagyok... Tudja,hogy erzek valamit iranta (az a valami nem semmi) Nagyon felek attol,hogy egyszer csak tenyleg azt fogja mondani,hogy bocsi, de tevedtem es nem akarok töled semmit.

Megprobalok vele hülyülni...:(

2014. szept. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!