Van esélyem ennél a lánynál?
Figyelt kérdés
Már vagy 4 éve ismerem, ugyanaz érdekel minket és kb mindenbe egyet értünk, viszont előfordul hogy tőlem kér tanácsot ilyen meg olyan fiúkról és így nem látom értelmét elhívni bárhova is hisz valószívű hogy elutasítana.. Jelenleg legjobb barátjának tart, ezt ő is említette de én ennél többet szeretnék elérni. Szerintetek lehetséges?2014. szept. 1. 22:07
1/5 anonim válasza:
nem, ha már fiúkról kérdez, akkor friendzone.
2/5 anonim válasza:
lelki szemetes vagy neki nem hinném h lesz valami kettőtök között.
én ezért nem engedem h a kiszemelt a lelki szemetesének használjon
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy később lehet belőle valami. Én anno így jártam egy olyan lánnyal aki anno bedobott a barátzónába, és ugyanígy más fiúkról ábrándozott, meg lelki szemetesnek használt. De ugyanakkor mindig elhívtam valahová, eg ő is hívott engem, rengeteg élményünk volt együtt, olyan jól éreztük magunkat, hogy rájöttünk mindketten hogy köztünk több is lehet mint barátság. És bejött a dolog lassan 3 éve vagyunk együtt :)
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére a bajait nem nekem panaszolja szóval csak fiúkról kérdez de lelki szemetesnek még nem használ.
2014. szept. 1. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!