Hogyan viszonyulnátok olyan fiatalhoz, aki mindig totál érzelemmentes képet, fapofát vág?
Figyelt kérdés
Nem szokása semmi érzelem kimutatása, maximum csak a bánat, szomorúság, azonkívül mindig teljesen komolyan néz, meg kicsit mintha paranoiás lenne.
Ha vicces dolog történik akkor se kezd el nevetni úgy felszabadultan.
Ha egy ilyen ismerkedni akarna veletek, milyenek lennétek vele?
2014. szept. 1. 15:25
2/7 Költőnő? válasza:
Hát azért lássuk be, ezek nem vmi vonzó tulajdonságok.
3/7 anonim válasza:
azt mondanám neki tegye helyre magát lelkileg az érzésektől nem kell félni a kimutatásukat természetesen kontrollálni kell, de amit csinál az túlzás, ettől csak hülyének nézik, se erősnek nem tűnik se komolyan venni nem fogja senki.
4/7 anonim válasza:
Azért adnék egy esélyt a dolognak. Lehet, hogy ha feloldódik, akkor nem ilyen. De ha már ismerném jobban, és tudnám, hogy mindig ilyen, akkor nem. Nekem fontos az érzelmek kimutatása.
5/7 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, bár azért pár sör után fel tudok kicsit szabadulni. Régebben egyébként sokkal rosszabb voltam, most már azért jobb a helyzet.
6/7 anonim válasza:
Johet. Likeolom a hidegveru pasikat.
7/7 anonim válasza:
Honnan veszitek hogy "pasi"?Ha csaj lenne én jól viszonyulnék hozzá,mert énis,mindig így nézek ki.Persze belül más a helyzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!