Ezek után miért várják el, hogy ne nézzem őket felszínes r*bancnak?
Társkeresőztem és egyszerűen senki sem akart válaszolni a leveleimre.
Ezt meguntam és egy fotós barátommal készítettem magamról félmeztelen, kigombolt inges fotókat. Érdekes módon megnőtt a válaszadási ráta. (aktívan sportolok, és ez látszódik a testemen)
Viszont ezek után hogy várják el a lányok, hogy ne csak dugni akarjak velük, hanem komoly kapcsolatot? Most tényleg erre kell alapozni?
Aztán ha közbe jön egy olyan munka, hogy már nem tudok edzeni járni, vagy mondjuk lebetegszek, és már nem így néz ki a testem, akkor meg majd otthagynak?
Mindegy. Csak dugásra keresek nőt. Többet úgysem érdemelnek.
nah igen ez a mai világ .. :(
F/19
Nyugi ezt már, vagyis hasonlót én is kipróbáltam.
egy jó képpel elég volt szó szerinte annyit írnom, hogy "Szia szimpatikus vagy szeretnélek megismerni" és kész ennyi és ment is a dolog.
Amikor saját normál képet raktam fel le se sz**artak.,
"Aztán ha közbe jön egy olyan munka, hogy már nem tudok edzeni járni, vagy mondjuk lebetegszek, és már nem így néz ki a testem, akkor meg majd otthagynak?"
Női sors, szülés után. Nem feszes a melle, nem lapos a hasa, nem szűk a puncija és otthagyják. Ezért keres sok nő gazdag pasit, akit ki lehet használni, többet úgysem érdemelnek.
szar ez a világ...
(én azért még reménykedem hogy találok egy kedves, aranyos, rendes lányt aki nem olyan mint a többi...) 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!