Mit értetek az alatt hogy egy pasinak jó "dumája" van, ugyanakkor nem felszínes, nem mások gondolataival ékeskedik és nem üresen fecsegő, unalmas fószer?
Nem a duma a kulcs a boldogsághoz. Ugyanis egy intelligens, eredeti pasi akármennyit beszél, az értékes és jó és vicces, de egy unalmas vagy buta pasi ne beszéljen sokat mert az üres fecsegés.
Tehát az a pasi akiről kérdeztél olyan hogy nem csak jó dumája van, hanem a mögött áll egy vonzó egyéniség.
Háát..hogy jó a dumája,szeret hülyeségeket bedobni,amin mások szakadnak a röhögéstől..nem felszines,hogy nem játtsza a nagymenőt..
Ez szerintem benned kell hogy legyen,hogy tényleg ne egy unalmas,üres dumával teli alak legyél..nem tudom ezt elmagyarázni..az én pasim ilyen,egyszerűen a vérében van hogy tökre lökött a személyisége,szereti ha nevetnek a viccein,egyáltalán nem felszines,nem beképzelt és nem játtsza az eszét..Nem lehet mindenki ilyen..
Én pl. társaságban inkább meghúzom magam,félénk vagyok..ha pedig a saját barátaimmal vagyok akiket imádok,önmagamat adhatom.
Nem vagyunk egyformák,hála Istennek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!