Egy kissé önbizalom hiányos sráchoz hogyan közeledjek?
Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, olykor fel sem tűnik, hogy önbizalom hiányos, de alapjáraton mégis az.
Mindig próbálok kedves, figyelmes lenni vele, ha beszélgetünk, de sokszor zavarban van, hiába vagyunk már régóta jóban, illetve néha én is leblokkolok...
2014. aug. 30. 18:18
1/6 anonim válasza:
Két lábbal közeledj felé, fogd meg a kezét........
2/6 anonim válasza:
Ne közeledj sehogy, hanem nézd meg előbb, hogy te kellesz-e neki.
3/6 anonim válasza:
Ha tud veled beszélgetni, akkor olyan nagyon önbizalomhiányos nem lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tud. Mindig, szinte mindig ő jön oda hozzám, ő szól oda nekem valamit, ha meglát valahol. Kezdeményez, de pl. megcsókolni meg úgy vettem le nem mer. Nem tudja, hogyan közeledjen felém, ha mégis, fura módját választotta, ami füstbe ment terv lett...
2014. aug. 30. 18:24
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak helyes kis páwa vakarcs, aki megszokta, hogy a csajok szedik fel.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem páva, inkább csak félős.
2014. aug. 30. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!