Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy közeledjek egy nőhöz?...

Hogy közeledjek egy nőhöz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam,hogy most látod először pl a munkahelyén,boltban vagy a buszmegállóban.Egyből mondjam,hogy külsőre bejön,és megszeretném ismerni belülről is,majd hívjam el egy randira ? Vagy előbb próbáljak meg vele valamiről beszélgetni ? Vagy az ilyenek egyáltalán nem működnek ? Ötlet ?

2014. aug. 16. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább próbálj meg vele beszélgetni valamiről..aztán mondjuk esetleg megemlíthetnéd, hogy szívesen folytatnád a beszélgetést (vagy h bejelölheted e facen..) és akkor ott beszélgettek még tovább. Ha már úgy érzed, hogy van sok közös témátok meg nem érzi magát feszélyezve a beszélgetések közbe (írásban is lehet szűrni a válaszokból) akkor hívd el randira.
2014. aug. 16. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Tartsd lenyomva a W-t.
2014. aug. 16. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, XY vagyok(itt fogj vele kezet vagy valam, mert a lányoknak fontos a testi kontaktus.) megláttalak és megtetszettél. Innentől szituációtól függ, mert ha a meglátod az utcán akkor nincs 10 perced beszélgetni vele, mert valószínűleg siet valahova, ezért még ha kölcsönös is a vonzalom, nincs sok ideje rád, kb 1-2 perced van, hogy megszerezd a számát.

Ha megvan a szám, akkor valószínűleg van valamennyi vonzalom, ezt kell erősítened egy kicsit aztán hívd randira.

2014. aug. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!