Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Ti általában nehezen...

Pasik! Ti általában nehezen beszéltek az érzéseitekről?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk hiába többet éreztek egy lány iránt, de nem nyíltok meg, nem beszéltek stb...

2014. aug. 29. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Iszonyú nehezen nyílok meg valaki előtt.Bizalmas kapcsolat kell hozzá.attól hogy egy lány tetszik,vagy szerelmes vagyok belé ez még alapból nincs meg.
2014. aug. 29. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én simán elmondom, akár egy idegennek is, ha pár óra beszélgetés után szimpatikus. Rohadtul nem szégyellem, ember vagyok, aki emiatt kinevet vagy leolt az nem érdekel. Szánalmasnak tartom ezt a színházat, ami körülvesz manapság, mindenki marha keménynek mutatja magát, aztán belül meg rohadnak. Szerencsére, mivel ilyen vagyok, így könnyen találtam olyan embereket akik hasonlóak és ált. ha én megnyílok akkor az is, akivel éppen beszélgetek.

F/25

2014. aug. 29. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
8-asnak: én is érzékenyebb vagyok, mint a többi pasi, mégis csak egyetlen egy személlyel tudok az érzéseimről beszélni. Egyébként senkinek sem mondom el az érzéseimet.
2014. aug. 29. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!