14-16 év körüli tini lányok járnátok egy fiatalos 24 éves fiúval, ha a srácot általában 16-17 évesnek szokták nézni vagy a kor számít mindenek felett?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 13:43
1/12 anonim válasza:
Sok fajta maci létezik a világon. Van olyan, hogy jeges maci, grizzli maci, barna maci.... Te meg vagy a pedomaci!
2/12 anonim válasza:
Mit akarsz egy 14 éves gyerektől, te visszamaradott?
3/12 anonim válasza:
De kis aranyos Pedomaci itt valaki...
5/12 anonim válasza:
Lehet, de csak, ha nem siettetne velem semmit...
7/12 anonim válasza:
Szerintem 17-18 alatti lányoknál ne próbálkozz. 99%, hogy nem lesz belőle semmi, csak elterjed rólad, hogy pedofil vagy:'D
8/12 anonim válasza:
Ennyire nem jönnek be a korodbeli lányok???
Én még egy 19 éves fiúnak is nemet mondtam!
Szóval nem!!
15/L
9/12 anonim válasza:
nekem is bejönnek az ilyen kis csajok de rájöttem hogy rossz ötlet ált. összejönni ilyennel sajnos... sok okból
de én megértelek téged hogyha sokkal fiatalabbnak néznek és nem érdekled a korodbelieket akkor lejjebb mész
10/12 anonim válasza:
Szerintem 16-17 alá ne menj. Az már kicsit gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!