Miért mindig a fiúkat bántják, ha tini lányokhoz vonzódnak, amikor ez általában két emberen múlik és gyakran a lányok kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Hisz a tini lányok is buknak a huszonévesekre, sőt volt, hogy buliban rám mozdult alig 13-14 éves kislány is már, pedig úgy néztek ki, mint az igazi nők, simán kinéztem őket 16-17-nek is!2013. nov. 3. 19:31
1/8 anonim válasza:
Pont azért, mert ők nem nők, hanem KISLÁNYOK, és inkább az idősebbnek, vagyis neked kellene, hogy legyen eszed!
2/8 anonim válasza:
Mert minket férfiakat nem érdekli egy kis bántás ha dughatnak egy jót.
3/8 BlackSword válasza:
Nem akarlak megbántani, de Te azoknak a szavaknak sem vagy tisztában a jelentésével, amit leírsz...
A vonzalom egy emberen múlik... Mert "A" hiába vonzódik "B"-hez ha B nem vonzódik A-hoz... De mindegy...
A kapcsolat ,úlik két emberen...
4/8 A kérdező kommentje:
JÓ, de amikor meg próbáltam lekoptatni még jobban nyomult, meg szerintem ezek a lányok olyanok, ha akarnak egy fiú, úgyis megszerzik maguknak, hiába koptatod le őket.
2013. nov. 3. 19:36
5/8 anonim válasza:
Mint egy igazi nő, kinéztek vagy 16-17nek. Lol, még pár év és rájössz, mint jelent, hogy igazi nő:)
Egyébként csak azt szerzik meg aki hagyja magát...
6/8 anonim válasza:
Az igazi nő 35-nél kezdődik, kisfiam!
7/8 BlackSword válasza:
Már bocsi, de ha valakitől nem akarok semmit, az akár a fejére is állhat, mert úgy sem akarok tőle semmit... Inkább készülj, mert holnap feleés lesz a szorzótáblából...
8/8 anonim válasza:
Off: milyen buliba engednek be 13-14 éves gyerekeket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!