Fiúk/Férfiak! Nektek a klasszikusabb, nem tesze ki mindent típusú lányok már nem is tetszenek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mai 15-25 közötti pasik az olyan lányokat, akik nem teszik a melleiket, feneküket közszemlére, azok.már nem népszerűek az ilyen korosztályú fiúknál. Mi erről a véleményetek?
Persze nem arról beszélek, aki fiúsan öltözik, hiszen én is hordok miniszoknyát, virágos, csipkés ruhákat, sminkelem magam, befonom a hajam stb.. csak ízlésesen, nem teszek ki mindent...
2014. aug. 29. 16:58
11/20 anonim válasza:
Egyébként meg lehet fordítani. Miért az izmos, és rosszfiúk jönnek be a lányoknak? Mindkét nemtől meg lehet kérdezni, hogy ösztönösen miért úgy reagál ahogy :)
12/20 anonim válasza:
A tizenéves gyerekek még fiatalok akik jobban mennek a külsőre. Ez igaz a lányokra is. Egy kis tizenéves lány többsége is a divat majmokért vannak oda. Amikor fiatal voltam akkor én is megválogattam a nőket külsőre. Majd ha felnőnek akkor megváltozhat a néző pontjuk, sőt meg is fog. Egy felnőtt esetében ez a csalódástól van. Az hogy nem bízik a nőkben és inkább a szexre megy, mert az úgy jó.
13/20 anonim válasza:
nem az öltözékre kellene fogni senkinek azt, hogy nem nézik meg a pasik,vagy nem szólnak hozzá...olcsó kifogás ...:) szokás szerint.
14/20 anonim válasza:
"Miért az izmos, és rosszfiúk jönnek be a lányoknak"
Ez nemcsak a 15-25 éves lányokra igaz. Abszolút nem! A kérdés meg ebben a korosztályban van.
15/20 A kérdező kommentje:
Édesem persze, hogy nem fogom én semmire, mert nem vagyok rászorulva! Csak érdekel a pasik véleménye. Persze azok a pasik akik az ilyen közönséges lányokra hajtanak, általában nem is az inteligenciájukról híreseo, szóval... mindenki maradjon a saját súlycsoportjábn igaz? :) kur*ák-izomagyak kifinomult lányok-úriemberek :D
2014. aug. 29. 17:27
16/20 anonim válasza:
Egyetértek, kérdező. ;) #6 voltam.
17/20 anonim válasza:
Kérdező ez nem így működik ahogy leírtad mivel akkor fel se tetted volna a kérdést. Ez az elmélet csak a fejedben van.
18/20 anonim válasza:
Az, hogy hogyan öltözködik, elég sokat elárul magáról. Lehet, emellett szép, de ha úgy öltözködik, hogy a kedved is elmegy az élettől, akkor semmi keresni való rajta... Legyen kicsit kirívó, KICSIT. Nem az, hogy segg-csöcs kint.
19/20 anonim válasza:
Ha ez boldoggá tesz téged, én pont emiatt nem ismerkedtem össze jobban egy lánnyal, mert a FB profilja tele van az összes kipakolt mellű képeivel, mellé kb. 200-300 lájkkal képenként. Elment tőle a kedvem...
20/20 Kisboltos válasza:
Azért ne csoportosítsunk így, hogy izomagyúak-ribizlik, meg úriemberek-rendes lányok. ugyanis pont ez a kor az, hogy a fiúk csajoznak, és nem hosszú kapcsolatokba bonyolódnak. legalábbis én így látom. amíg nem vette feleségül ne kritizáld a párokat. lehet, hogy a srác egy teljes normális, rendes srác, és azért van egy kis ribizlivel, mert csak élvezi az életet és szeret kufircolni. ha meg felnő, bizonyára egy normális nőt fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!